Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2009

Γάτα

Παράξενη και όμως αληθινή είναι η παρακάτω ιστορία που αφορά μια γάτα στην πόλη Chongqing της Κίνας. Το συγκεκριμένο συμβάν έχει τραβήξει τα βλέμματα, αφού δεν έχει ξανατύχει ποτέ να δούμε γάτα με φτερά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Mail της Μεγάλης Βρετανίας, παρόλο που το γατάκι γεννήθηκε φυσιολογικότατα και τίποτα δεν έδειχνε πως κάτι παράξενο θα συμβεί, μόλις έκλεισε τον πρώτο χρόνο ζωής του, άρχισαν να φυτρώνουν προσαρτήματα που μοιάζουν με φτερά στην πλάτη του, ένα σε κάθε πλευρά της σπονδυλικής στήλης.

Όσον αφορά βέβαια την αιτία αυτών των περίεργων προσαρτημάτων, οι απόψεις διίστανται. Άλλοι πιστεύουν πως τα οστικά άκρα ίσως είναι κάποιας μορφής μετάλλαξη, άλλοι πως το σιαμαίο δίδυμο μεγαλώνει μέσα στον γάτο αυτό και άλλοι πως πρόκειται για γενετική μετάλλαξη που προκλήθηκε από την έκθεση της μητέρας του αιλουροειδούς σε χημικά κατά την εγκυμοσύνη της.

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του, ο γάτος δεν ενοχλείται από το επιπλέον άκρα του, αντιθέτως πάλι απολαμβάνει την ιδιαίτερη προσοχή και τα χάδια όλων.


Πηγη:www.otherside.gr

Ετικέτες , ,