Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Δεν άντεξε το χαμό του συντρόφου της και πέθανε

Τετάρτη, Αυγούστου 12, 2009



Μια 19χρονη στον Πολύγυρο Χαλκιδικής δεν άντεξε τον θάνατο του αγαπημένου της και κατά τη διάρκεια της κηδείας του «έφυγε» και εκείνη για τη γειτονιά των αγγέλων.


Ο σύντροφός της (και εκείνος 19 ετών) την περασμένη Κυριακή (9/8) έπεσε με το δίκυκλό του σε λακκούβα που υπήρχε εξαιτίας έργων που εκτελούνται στην περιοχή του Πολυγύρου και τραυματίστηκε. Στη συνέχεια διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου μια μέρα μετά εξέπνευσε.

Η νεαρή κοπέλα δεν άντεξε τον χαμό του αγαπημένου της και κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμου ακολουθίας έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε στο έδαφος. Ύστερα από προσπάθειες ανάνηψης στο νοσοκομείου Πολυγύρου, η κοπέλα δεν επανήθε και εξέπνευσε λίγο μετά τη διακομιδή της.
Πνευμονική πύκνωση είναι η αιτία του θανάτου της σύμφωνα με τον ιατροδικαστή όμως περισσότερα στοιχεία θα δοθούν ύστερα από τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα γίνουν το προσεχές διάστημα.


[Πηγή]

ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες ,

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη απο που το βγαλατε το συμπερασμα οτι ηταν οι αγαπημενη του; Τα παιδιά ήταν φιλοι και παλιοι συμμαθητες. Οποιαδήποτε άλλα σχόλια προς ντυπωσιασμο είναι περιττα.