Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Μαϊμού ιερέας στο Ιντερνετ παγίδευσε σε ραντεβού 15χρονη !

Πέμπτη, Μαΐου 14, 2009

Ο... πατήρ Κωνσταντίνος ήθελε sex με πιτσιρίκα 


Φορούσε τα άμφια και με ευλάβεια ο 56χρονος άνδρας ιερουργούσε στον Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στα Βασιλικά της Σαλαμίνας. Στο νησί τον είχαν για άγιο άνθρωπο αφού στα Παλούκια είχε κατάστημα με εκκλησιαστικά είδη και εικόνες στο οποίο μάλιστα είχε μαζέψει μια νεαρή Αλβανή. Στην πολύβουη όμως Αθήνα όπου ήταν το δεύτερο σπίτι του (στη λεωφόρο Λιοσίων, κοντά στους οίκους ανοχής της οδού Φυλής), ο ίδιος έδειχνε άλλο πρόσωπο που κανείς δεν ήξερε. Μέχρι που το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά από σχετικό ένταλμα που εξέδωσε ανακριτής, οι άνδρες του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβαν τον 56χρονο Κώστα Ουλιανούδη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και απόπειρα μαστροπείας. 


Ο «μαϊμού», όπως αποδείχτηκε αργότερα, ιερέας που παρίστανε σε ηλεκτρονικές συνομιλίες στο Ιντερνετ τον... πιτσιρικά, παγίδευσε σε ραντεβού 15χρονη γόνο εύπορης οικογενείας των βορείων προαστίων και εκεί προσπάθησε να την πείσει να εκδίδεται. Οταν όμως η κοπέλα αρνήθηκε, εκείνος δεν δίστασε να τη βάλει στο αυτοκίνητό του για να την απαγάγει. Η ανήλικη σώθηκε χάρη στην επέμβαση ενός 18χρονου φίλου της από τον οποίο είχε ζητήσει να την ακολουθήσει. Το θαρραλέο αγόρι άρχισε να κλοτσά το αυτοκίνητο, ο 56χρονος αιφνιδιάστηκε και η κοπέλα βγήκε από το όχημα. 


Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή του ξεκίνησε στις 30 Δεκεμβρίου όταν ο πατέρας της ανήλικης και στέλεχος εταιρείας πήγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ανέφερε την περιπέτεια που έζησε η κόρη του στο Κολωνάκι. Η 15χρονη, όπως είπε, συνομιλούσε με τον άγνωστο δράστη επί ένα μήνα. Παριστάνοντας τον 16χρονο, της έκλεισε ραντεβού στο «Da Capo» στις 8 Δεκεμβρίου. Ντυμένος με τζιν παντελόνι και μοντέρνα ρούχα έκατσε στο τραπέζι και της αποκάλυψε ότι αυτός ήταν ο συνομιλητής της. «Είσαι ωραία κοπέλα και θέλω να σε βγάλω στην "πίστα" για 1.200 ευρώ» της «πέταξε» στην κουβέντα και της πρότεινε να κάνει έρωτα με αγνώστους. 


Η καταγγελία έθεσε σε συναγερμό τους αστυνομικούς που ακολουθώντας τα ψηφιακά ίχνη και με άρση του απορρήτου τηλεφωνικών κλήσεων βρήκαν σύντομα τη γεωγραφική θέση του δράστη, τη στιγμή του ραντεβού και τα στοιχεία του. Καθώς όμως δεν γνώριζαν τη φυσιογνωμία του, επί τρεις εβδομάδες πήγαιναν στις λειτουργίες που έκανε στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Κατέληξαν στο ότι δεν ήταν ιερέας αφού είχε διαγραφεί απ' όλες τις παλαιοημερολογίτικες σέχτες. Εμαθαν ακόμη πως είχε πάρει διαζύγιο από τη γυναίκα του με την οποία έχει δύο αγόρια, 16 και 20 χρόνων, και συζούσε με την Αλβανή που είχε στο κατάστημά του. Οι αστυνομικοί ήθελαν να τον πιάσουν αμέσως, αλλά καθώς το αδίκημα δεν ήταν αυτόφωρο, έφτιαξαν δικογραφία και την υπέβαλαν στην Εισαγγελία. Τη Δευτέρα, ο ανακριτής έβγαλε το ένταλμα σύλληψής του. Ετσι, μέχρι να απολογηθεί την Παρασκευή, βρίσκεται στα κρατητήρια. 

Πηγή: http://www.espressonews.gr/


Ετικέτες