Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Σεξ για 3 ώρες με 2 χορεύτριες ο Μ.Φελπς!

Παρασκευή, Μαΐου 15, 2009

Μετά από το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες όπου τον έδειχναν να καπνίζει μαριχουάνα (του κόστισε τρεις μήνες αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα και δημόσιες συγγνώμες) και τον ντόρο που έγινε με την "επίσκεψή" του σε στριπτιζάδικο στην πατρίδα του, ο Μάικλ Φελπς βρίσκεται για μία ακόμα φορά στη "δίνη του κυκλώνα" για την άστατη εξωαθλητική του ζωή.

Αυτή τη φορά έβγαλε στη φόρα τα... άπλυτα του οκτάκις χρυσού Ολυμπιονίκη στο Πεκίνο η 25χρονη Τερέζα Γουάιτ, η οποία αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εβδομαδιαία αγγλική εφημερίδα "News of the world" ότι τον περασμένο Νοέμβριο έκανε πληρωμένο σεξ μαζί με τον Αμερικανό υπερπρωταθλητή σε στριπτιζάδικο της Βαλτιμόρης όπου εργάζεται, με το ερωτικό αυτό τετ α τετ να έχει διάρκεια 3 ωρών και να περιλαμβάνει και μία ακόμα συνάδελφό της...

"Είπε ότι του άρεσαν οι κοντές κοπέλες"
"Ο Μάικλ είχε έρθει μαζί με μερικούς φίλους του να γιορτάσουν. Πέρασαν μερικές ώρες στο μαγαζί και ζήτησαν τρεις από εμάς να πάνε στο τραπέζι τους.

Ο Μάικλ δεν έδινε καλό φιλοδώρημα όμως ήταν καλός μαζί μου, αν και δεν ήταν το ίδιο ευγενικός και με μερικές άλλες κοπέλες", ξεκίνησε το χορό των... αποκαλύψεων η Τερέζα Γουάιτ, και συνέχισε με άκρως "πικάντικες" λεπτομέρειες της πρώτης γνωριμίας τους.

"Είπε ότι του άρεσαν οι κοντές κοπέλες και αυτό μου φάνηκε αστείο καθώς είναι πολύ ψηλός. Τότε αρχίσαμε να παίζουμε παιχνίδια με τα παγάκια στα ποτά. Δύο ώρες αργότερα ήμουν σχεδόν μεθυσμένη και είπα στον Μάικλ: "Αν ήθελες να πάρεις μέρος σε ένα τρίο απόψε, με ποιες θα ήθελες να είσαι";

Μου απάντησε ότι δεν είχε πάρει μέρος σε κάτι τέτοιο στο παρελθόν αλλά είπε ότι ήθελε εμένα και έδειξε και μία άλλη κοπέλα.

Όλοι οι άλλοι έμειναν στο τραπέζι, ενώ εμείς πήγαμε πάνω και πέσαμε στο κρεβάτι. Το σεξ κράτησε για περίπου τρεις ώρες. Ο Μάικλ θα πρέπει να πάρει ένα ακόμα ολυμπιακό μετάλλιο, για μαραθώνιο έρωτα"!

"Με ήθελε μόνο για σεξ..."
Μετά από το πρώτο βράδυ πάθους, ο 23χρονος Ολυμπιονίκης επισκέφτηκε αρκετές φορές το συγκεκριμένο κλαμπ, με την Τερέζα Γουάιτ να δηλώνει πως οι δυο τους συναντιόντουσαν δύο με τρεις φορές την εβδομάδα τον περασμένο Νοέμβριο και Δεκέμβριο με σκοπό το σεξ αλλά και προσωπική κουβέντα.

Η 25χορεύτρια δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτές τις "αποκαλύψεις", καθώς εξομολογήθηκε την δυσφορία της για το γεγονός ότι ο Φελπς απέφευγε να κυκλοφορεί δημόσια μαζί της παρότι ήταν ζευγάρι για μεγάλο διάστημα.

"Προσπαθούσε να κρύψει τη σχέση που είχε μαζί μου, πιθανότατα λόγω της δουλειάς μου. Στην αρχή δεν με πείραζε όμως μετά αυτό με ενοχλούσε. Προσπαθούσε να μου πει ότι του άρεσα πραγματικά όμως ήξερα ότι ήθελε μόνο σεξ.

Έπειτα επικοινωνούσα με δυσκολία μαζί του, ενώ ύστερα έμαθα ότι κοιμόταν και με μία άλλη κοπέλα από το μαγαζί που τη λένε Τζεν. Και έμαθα ότι υπάρχουν τουλάχιστον πέντε ή έξι κοπέλες που μπορεί να τις φωνάζει όποτε θέλει για να του κάνουν παρέα.

Ο Μάικλ δεν είναι το κλασικό αμερικανικό παιδί που ο κόσμος νομίζει ότι είναι. Δεν τον είδα ποτέ να καπνίζει μαριχουάνα όμως τον είδα να μασάει καπνό. Όταν πίνει είνα που αρχίζει να κλαίει. Και κλαίει πολύ.

Και μασάει καπνό σαν να είναι ναυτικός. Είναι απαίσιο. Όλο το σπίτι του είναι γεμάτο πλαστικά μπουκάλια για αυτό το σκοπό...".

Πρωταθλητής και στο... πόκερ ο Φελπς
Όσο για την εξέλιξη της σχέσης τους, η Τερέζα Γουάιτ υποστήριξε ότι από τα Χριστούγεννα και μετά έχει δει τον Αμερικανό σταρ αρκετές φορές: "Κατά τη διάρκεια της τιμωρίας του δεν ήταν στην καλύτερη φόρμα του. Έχανε τους μύες του και άρχισε να ασχολείται με το ηλεκτρονικό πόκερ.

Πόνταρε πολλά χρήματα. Ένας από τους στόχους του είναι να γίνει πρωταθλητής στο πόκερ. Σποραδικά ανταλλάσουμε μηνύματα ενώ την Τρίτη που έληξε η τιμωρία του με πήρε και μου είπε ότι είναι μόνος του σε ξενοδοχείο, καθώς γίνονται έργα σπίτι του.

Μου είπε "μπορείς να έρθεις αν σου αρέσει". Μετά μου έστειλε 15 μηνύματα μέσα σε 10 λεπτά όπου με ρωτούσε πότε θα πήγαινα. Είχε εκεί τρεις φίλους, όλοι τους έπαιζαν ηλεκτρονικό πόκερ στους φορητούς υπολογιστές τους.

Όταν έφτασα στη σουίτα πήγα στο μπάνιο και ο Μάικλ με ακολούθησε παρόλο που οι φίλοι του ήταν εκεί, μερικά μέτρα μακριά. Άρχισε να με φιλάει μέσα στο μπάνιο και κάναμε έρωτα. Μου είπε ότι είχε σταματήσει να πίνει και ότι επανερχόταν στην καλή φυσική του κατάσταση".

"Είναι παιδί της... μαμάς"
Τέλος, η ερωτική παρτενέρ του Μάικλ Φελπς δήλωσε χαρούμενη που αποτελεί ερωτικό αντικείμενο του πόθου για έναν τόσο ακριβοπληρωμένο αθλητή ενώ παραδέχτηκε πως είναι δύσκολο να υπάρχει μέλλον στη σχέση τους εξαιτίας της... μητέρας του.

"Είναι ένα άτομο που απλά πηγαίνω μαζί του όποτε το επιθυμεί και δεν με πειράζει. Όμως δεν βλέπω μέλλον μεταξύ μας. Η μητέρα του δεν θα έδινε ποτέ την έγκρισή της. Μετράει πολύ η γνώμη της για εκείνον.

Θα πιστεύουν και οι δύο ότι ένα άτομο σαν εμένα ίσως καταστρέψει την καριέρα του. Ο Μάικλ είναι 100% παιδί της μαμάς. Μιλάει πολύ για αυτήν, και επίσης της τηλεφωνεί και της στέλνει αρκετά μηνύματα. Είναι πιθανότατα το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή του. Είναι δύσκολο να την συναγωνιστείς.

Όμως ο Μάικλ είναι ένας νεαρός άνδρας που του αρέσει να περνάει καλά. Μπορεί να μην καπνίζει πια μαριχουάνα όμως του αρέσουν πολύ τα πάρτι. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ", κατέληξε χαρακτηριστικά στην εκ βαθέων εξομολόγησή της στο αγγλικό μέσο.

Πηγή:www.sport24.gr

Ετικέτες , ,