Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί πλέον ο Ερνέστο Βαλβέρδε

Σάββατο, Μαΐου 09, 2009
Posted by RaMSyS

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί πλέον ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Ισπανός τεχνικός δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδος. Η απόφαση του Δ.Σ. των Πειραιωτών ήταν η ομάδα να ψάξει για νέο προπονητή με τον Ισπανό να αποχωρεί μετά από ένα μόλις χρόνο παρουσίας έχοντας κατακτήσει το νταμπλ. Πάντως, δεν θα μείνει για πολύ καιρό κενή η θέση του προπονητή στο λιμάνι, αφού όπως τόνιζαν τα μέλη του Δ.Σ σε πηγαδάκι μετά το τέλος... της σύσκεψης, την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει νέος τεχνικός. Μεγάλο φαβορί όπως γράφαμε από χθες για την αντικάταστασή του είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει για 1+1 χρόνια. Το gazzetta.gr βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και σας μεταφέρει τις εξελίξεις.


Ο Σωκράτης Κόκκαλης βρίσκεται αρκετή ώρα στα γραφεία της ομάδας και πριν από λίγο ξεκίνησε η σύσκεψη με τους συνεργάτες του, όπου αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα το διαζύγιο με τον Βάσκο προπονητή. Η κατάσταση θα αλλάξει μόνο με θαύμα καθώς στον Ολυμπιακό είναι δυσαρεστημένοι έπειτα από την στάση του Βαλβέρδε όλο αυτό το διάστημα.

Μάλιστα, μετά τη χθεσινή συνάντηση του Κόκκαλη με τον Κετσπάγια, ο Γεωργιανός προπονητής είναι το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη του «ερυθρόλευκου» πάγκου ενώ στα πηγαδάκια που έχουν στηθεί έξω από τα γραφεία της Αλεξάνδρας ακούστηκε και το όνομα του Φατίχ Τερίμ.

Στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» βρίσκονται αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι νωρίτερα ήταν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα βγει από την σύσκεψη. Μάλιστα, εξέφρασαν την επιθυμία τους να παραμείνει ο Βαλβέρδε στο τιμόνι της ομάδας, ενώ δεν βλέπουν με καλό μάτι την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κετσπάγια.
Δημήτρης Τομαράς
http://www.gazzetta.gr/content/view/33257/2/

Ετικέτες