Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Καλείτε νεκρούς για συσπείρωση...Ντροπή!!!

Κυριακή, Μαΐου 17, 2009


Αφίσες σήμερα στην Αθήνα με τον Ανδρέα!!! Και το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να μας πείσει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι το ίδιο με τον Ανδρέα Παπανδρέου... Φυσικά και δεν είναι το ίδιο. Αυτό μας έλλειπε... Αλλά δεν είναι και καλός. Απλά νομίζει ότι είναι και οι οπαδοί του είναι υποχρεωμένοι να τον πιστέψουν γιατί δεν έχουν και κανέναν άλλο!!!

Μάλιστα κάποιος οπαδός του ΠΑΣΟΚ μου έγραψε σε σχόλιο "απάντηση" στο δικό μου στο blog του Γιώργου Κρόγια ότι αυτός μας... τάισε!!! Δεν ξέρω από ποιον πλανήτη κατέβηκε ο τύπος αυτός, αλλά ο πατέρας μου ήταν ναυτικός με 30 χρόνια στην θάλασσα όταν ήρθε στην εξουσία ο μεγαλύτερος λαοπλάνος. Και από τα πρώτα πράγματα που έκανε ήταν να καταστρέψει την Ελληνική ναυτιλία και να κλέψει το ψωμί μας. Οπότε θα παρακαλούσα όλους τους ΠΑΣΟΚους να μην τολμήσουν να ξαναμιλήσουν για... φαγητό. Το μόνο που έκανε ο Ανδρέας ήταν να διορίσει τα κομματόσκυλά του στο Ελληνικό δημόσιο και να καταστρέψει την Ελληνική οικονομία για να κάνει την δήθεν κοινωνική πολιτική του.

Ο καταστροφέας αυτός ήταν ο χειρότερος πολιτικός που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα. Ήταν ο άνθρωπος που νομιμοποίησε τις δουλειές τύπου Siemens λέγοντας "να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του αλλά όχι και 500 εκατομμύρια"!!!! Ήταν ο άνθρωπος που δίδαξε τους αγρότες να ζουν με επιδοτήσεις και να καλλιεργούν άχρηστα βαμβάκια και καπνά. Ήταν ο άνθρωπος που σταμάτησε όλα τα μεγάλα έργα, έφαγε τα λεφτά της ΕΟΚ σε κοινωνικές δαπάνες και μετά τρέχαμε και δεν φτάναμε... και ακόμα τον πληρώνουμε. Ήταν ο άνθρωπος που δανειζόταν για να εξαγοράζει συνειδήσεις και ενώ προβαλλόταν ως σοσιαλιστής ήταν στην ουσία σοσιαληστής που έμενε σε Ελούντες και Εκάλες..

Ναι έχω προσωπικά ενάντια στον Ανδρέα Παπανδρέου... Και κάθε φορά που τους βλέπω να τον βγάζουν από τον τάφο αισθάνομαι να με χτυπάνε. Ε θα τους χτυπάω πίσω...

πηγη:vaspersview.blogspot.com

Ετικέτες ,