Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Συμβαίνουν και αυτα....

Σάββατο, Μαΐου 09, 2009
Posted by RaMSyS

  • Ένας κρατούμενος στις φυλακές του Μαυροβουνίου ζήτησε να μεταφερθεί σε μια πιο φινετσάτη φυλακή γιατί σε εκείνη την οποία κρατούνταν, οι συνθήκες ήταν ανυπόφορες. Περίμενε, περίμενε, αλλά προκοπή δεν είδε. Αγανακτισμένος, απέδρασε από τη φυλακή και αντί να το σκάσει, όπως κάθε λογικός άνθρωπος, πήγε σε άλλη φυλακή και ζήτησε να κρατηθεί εκεί! Ο καταδικασμένος για φόνο άνδρας είπε: "Δεν ήξερα πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει η μεταφορά μου". Μάλλον όμως, θα σταλεί πίσω στην πρώτη φυλακή, μέχρι να αποδράσει μια και καλή για να ησυχάσει.
  • Τη δημιουργία υπηρεσίας για όσους θα ήθελαν να έχουν στη Σελήνη την "τελευταία κατοικία" τους ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δημιουργήσει αμερικανική επιχείρηση, η οποία ειδικεύεται στις "διαστημικές κηδείες". Συγκεκριμένα, η Celestis Inc. δήλωσε ότι κατέληξε σε συμφωνία με την Odyssey Moon Limited και την Astrobotic Technology Inc. για την αποστολή ανθρωπίνων λειψάνων στη Σελήνη, προσθέτοντας ότι οι αποστολές αυτές στο φεγγάρι θα είναι "μια ειδική τιμή προσιτή σε όλους όσους μοιράζονται το όνειρο να διευρύνουν την εμβέλεια της ανθρωπότητας μέχρι τ’ αστέρια". Ωστόσο, η αποστολή ενός και μοναδικού γραμμαρίου στάχτης στο φεγγάρι θα κοστίζει σχεδόν 10.000 δολάρια!
  • Μια εταιρεία στις ΗΠΑ βρήκε τον τρόπο για να πάμε στον παράδεισο, και έχει αρχίσει να πουλάει εισιτήρια. Η εταιρεία "Ticket to Heaven Inc." πουλάει εισιτήρια που κοστίζουν 15 δολάρια, και στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ και τα έξοδα αποστολής, δηλαδή το ακριβές κόστος για να πάτε στον παράδεισο είναι περίπου 12,68 δολάρια. Το να πάρει κανείς το εισιτήριο, δεν απαιτεί το να πιστεύει κάποιος πραγματικά σ' αυτήν την ιδέα. Η εταιρεία ούτως ή άλλως ενδιαφέρεται απλά να "σώσει" όσο περισσότερο κόσμο μπορεί. Στην ιστοσελίδα της εταιρείας υπάρχει και μια μικρή αναφορά σύμφωνα με την οποία η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη αν τελικά δεν πάτε στον παράδεισο. Επίσης δεν δίνει εγγυήσεις ούτε έχει κάνει καμία παρουσίαση για το αν υπάρχει ο παράδεισος, για το πώς ακριβώς είναι και για το πόσο διαρκεί. Καλό σας ταξίδι!
  • Μια οδοντίατρος για άλογα, που έχασε την επιθυμία της για σεξ, επειδή έπεσε από μια τρίποδη καρέκλα σε εστιατόριο του Σίδνεϊ, αποζημιώθηκε με το ποσόν των 600.000 δολαρίων Αυστραλίας! Το δικαστήριο πείσθηκε ότι η 48χρονη Σάλι Ντέϊβις, μετά την πτώση της από την καρέκλα, έπαθε κατάθλιψη και έχασε την διάθεσή της για σεξ με αποτέλεσμα να διαλυθεί και η σχέση της και την αποζημίωσε με αυτό το εντυπωσιακό ποσόν. Ο δικαστής Μαγκουάνι δήλωσε πως είναι δίκαια η αποζημίωσή της, γιατί "καταστράφηκε η δυνατότητά της να απολαμβάνει τη ζωή, που είχε πριν το ατύχημα".
  • Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) διαπίστωσε σε μελέτη της πως οι ξανθές και οι ξανθοί θα εξαφανισθούν μέσα σε 200 χρόνια, επειδή η ξανθότητα προκαλείται από ένα γονίδιο που τείνει να εξαφανιστεί. Επιστήμονες είπαν πως οι ξανθιές θα επιβιώσουν περισσότερο καιρό στη Σκανδιναβία, όπου έχουν τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή πυκνότητα. Η τελευταία αληθινή ξανθιά, αποφάνθηκαν, θα προέρχεται από τη Φινλανδία.
Πηγή: kazani.gr

Ετικέτες , , ,