Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Άνδρες και Δέσμευση

Τρίτη, Μαΐου 12, 2009




Οι νεαροί άνδρες αισθάνονται ανασφάλεια για όλα... Τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσης τους χαρακτηρίζονται από αστάθεια και ανασφάλεια σχετικά με την εργασία και την καριέρα. Οι περισσότεροι από τους μισούς ανέφεραν ότι τα τελευταία 5 χρόνια άλλαξαν πολλές δουλειές, συγκατοίκους, σχέσεις, γυναίκες, σπίτια και φίλους.

Σύμφωνα με παλιότερη έρευνα του πανεπιστημίου Rutgers οι άνδρες χωρίζουν τις γυναίκες σε δύο κατηγορίες: α) ο τύπος γυναίκας για γάμο και β) ο τύπος γυναίκας που βγάζεις σε ένα μπαρ. Οι άνδρες λένε ότι συναντούν τις γυναίκες με διάφορους τρόπους: μέσω φίλων, σε clubs και μπαράκια, στη δουλειά, στο γυμναστήριο, στο super market. Ο χρόνος και ο χώρος που γνωρίζουν κάποια επηρεάζει τις προσδοκίες τους από μια σχέση μαζί της. Αυτές που γνωρίζουν σε μπαράκια ή σε clubs είναι υποψήφιες για περιστασιακές σεξουαλικές επαφές και δεν αποτελούν "υλικό για γάμο".

Have fun!

Το σεξ για πλάκα είναι το αγαπημένο τους σπορ: Οι μισοί από τους ανύπαντρους άνδρες ηλικίας 20-29 ετών συμφωνούν ότι θα έκαναν σεξ με κάποια ακόμα και όταν δεν τους ενδιαφέρει καθόλου να προχωρήσουν σε σχέση μαζί της.

Independent.

Οι άντρες προτιμούν τις ανεξάρτητες γυναίκες. Προσδοκούν από την γυναίκα με την οποία έχουν σχέση να είναι οικονομικά ανεξάρτητη και ικανή να φροντίζει ένα σπίτι. Ταυτόχρονα δεν τους αρέσει η γυναικεία "τσιγγουνιά" ούτε και οι γυναίκες που μιλούν πολύ για παιδιά γιατί φοβούνται ότι θα τους τυλίξουν σε μια "πατρική" ζωή.

Όσο για τη συγκατοίκηση... μην σας εκπλαγείτε ότι αυτή είναι αποδεκτή και την προσδοκούν! Οι άνδρες θα παντρευόταν κάποια με την οποία πρώτα θα είχαν συγκατοικήσει (είναι δοκιμασμένη...).

Φαίνεται λοιπόν ότι οι άνδρες αντιμετωπίζουν το γάμο σαν το τελευταίο σκαλοπάτι μια μακράς διαδικασίας προσωπικής ωρίμανσης. Άλλωστε...ποιος θέλει να μεγαλώσει;

Ετικέτες ,