Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Κάνε το καλύτερο (τηλεφωνικό) σεξ!

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2009

Πάντα είχες την περιέργεια να το δοκιμάσεις. Όμως, είτε δεν σου είχε δοθεί η ευκαιρία , είτε δεν ήξερες τι να πεις. Ο τηλεφωνικός έρωτας αποτελεί εμπειρία που πρέπει να δοκιμάσεις έστω και για μια φορά ή παραπάνω -ειδικά αν βρίσκεσαι σε σχέση εξ' αποστάσεως. Τι θα πεις και πώς θα το ευχαριστηθείς κι εσύ; Μάθε όλα τα μυστικά παρακάτω!

Μίλα μου να σου μιλώ: αρχικά θα πρέπει να μιλήσεις με τον καλό σου για τη συγκεκριμένη μορφή έρωτα. Πολλά ζευγάρια δεν έχουν συζητήσει ποτέ το θέμα της τηλεφωνικής ηδονής. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο (συχνά είσαι εσύ) να μην καταλαβαίνει τη σεξουαλική διάθεση του άλλου μέσα από μηνύματα ή το τηλέφωνο και το παιχνιδάκι να μην συνεχίζεται. Μιλήστε ανοιχτά για το ενδεχόμενο του τηλεφωνικού σεξ, ειδικά αν τα έχετε εξ' αποστάσεως ή δεν μπορείτε να βρίσκεστε συχνά. Έπειτα, το τηλεφωνικό σεξ μπορεί φέρει το κάτι διαφορετικό σε μια πολύχρονη σχέση, σπάζοντας την ανία και την μονοτονία.

Πώς τα λες, πώς τα λες!
Πώς τα λες, πώς τα λες!

Φτιάξε ατμόσφαιρα: εφόσον πάρεις σοβαρά του θέμα του τηλεφωνικού έρωτα, πρέπει να διεκδικήσεις όσο καλύτερα μπορείς τον οργασμό (το δικό σου και του αγαπημένου σου). Σίγουρα δεν μπορείς να νιώσεις ηδονή σε ένα δωμάτιο γεμάτο θορύβους. Αρχικά, θα πρέπει να κλείσετε ένα τηλεφωνικό ραντεβού. Όσο πλησιάζει η ώρα του ραντεβού, φρόντισε να κάνεις ένα χαλαρωτικό μπάνιο, να απομονωθείς από τους εξωτερικούς θορύβους και να' αφήσεις να παίζει αισθησιακή μουσική στο ραδιόφωνο. Φυσικά και ο τρόπος που θα ντυθείς παίζει σημαντικό ρόλο. Ντύσου όπως θα το έκανες αν συναντούσες τον παρτενέρ σου από κοντά. Αν δεν μπεις εσύ στο κλίμα πως θα του ανοίξεις την όρεξη; Αφού ξαπλώσεις στοκρεβάτι, κάλεσέ τον. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσει το παιχνίδι!

''Πες μου τι φοράς τώρα'':  υπάρχει κάποιος λόγος που η παραπάνω φράση έχει μετατραπεί σε κλισέ του τηλεφωνικού έρωτα. Ο λόγος είναι πως όντως η φράση αυτή έχει αποτέλεσμα. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σέξυ είναι για τον παρτενέρ σου να σε ακούει να μιλάς για το τι κάνεις στον εαυτό σου όσο μιλάτε. Από εκεί θα εμπνευστεί κι εκείνος. Και πώς να του μεταδόσεις τη σεξουαλικότητά σου αν είσαι ντυμένη με τη βράκα της γιαγιάς; Η περιγραφή που θα κάνεις στο τι φοράς θα πρέπει να είναι ακριβής και λεπτομερής. Και εφόσον δεν είσαι επαγγελματίας call girl θα πρέπει να υπάρχει μια αλήθεια πίσω από όσα περιγράφεις. Μην ξεχνάς πως ζούμε στην εποχή των βιντεοκλήσεων που αν ακολουθήσεις τον δρόμο αυτό, πρέπει να ακούγεσαι και να δείχνεις σέξυ!

Πιο χαμηλά πιο χαμηλά: θα ξεκινήσεις με την περιγραφή του τι φοράς, για να συνεχίσεις περιγράφοντας τις κινήσεις που κάνουν τα δάχτυλά σου πάνω στο ιδρωμένο κορμί σου. Σκοπός είναι ξεκινώντας από το στόμα και τον λαιμό να δίνεις τις οδηγίες μέχρι να φτάσεις στα γεννητικά σου όργανα. Αν αρχικά δεν νιώθεις πολύ άνετα με την περιγραφή, χαλάρωσε. Ζήτα του να σου περιγράψει κι εκείνος τι κάνει ταυτόχρονα . Δώσε στον εαυτό σου μερικά λεπτά για να λυθείς. Σκέψου τι φαντασιώνεσαι όταν ικανοποιείσαι μόνη σου. Αλλά μην ξεχνάς πως το κλειδί είναι να φαντάζεσαι πως έχεις τον καλό σου εκεί κοντά σου. Γνωρίζεις πολύ καλά το κορμί του και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευθείς. Για παράδειγμα καμία βρώμικη φράση δεν συγκρίνεται με το '' τώρα περνάω τα χείλη μου πάνω από το λακκάκι στο σαγόνι σου ή την ελίτσα που μόνο εσύ ξέρεις πως έχει στη βουβωνική χώρα. 

Μίλα μου - ναι - μίλα μου!
Μίλα μου - ναι - μίλα μου!

Τι είναι λάθος και τι σωστό; Έχε υπόψη πως δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος για το πώς θα αναφερθείς στα διάφορα μέρη του κορμιού του/ σου. Αν γενικά σου αρέσει να μιλάς κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι πιθανό να τα καταφέρεις καλύτερα και στο τηλεφωνικό. Άλλωστε κάθε ζευγάρι έχει το δικό του λεξιλόγιο για να αναφέρεται στα απόκρυφα σημεία του άλλου ή για να τον ανάψει. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις πως να τον ανάβεις, είναι να ακούσεις το πως μιλάει κι εκείνος σε σένα. Αν αναφέρεται στο στήθος σου ως ''μεμέ'', χρησιμοποίησε το κι εσύ για να του πεις: ''ναι, μου αρέσει πολύ όταν μου γλείφεις τα μεμέ μου''. Αν πάλι χρησιμοποιεί λέξεις που δεν σε φτιάχνουν, μπορείς να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς τις δικές σου αγαπημένες.

Ιδιαίτερα μαθήματα: πριν το καυτό τηλεφώνημα μπορεί να φέρεις στο μυαλό σου μερικές εκφράσεις που χρησιμοποιείς κι εσύ και θα μπορούσαν να βάλουν φωτιά στην ερωτική σου διάθεση. Όπως το '' πες μου κι άλλα'', ''δεν ξέρεις πόσο με ανάβεις με αυτά που λες'' ή να κάνεις εξάσκηση στην αναπνοή και την σέξυ φωνή σου (μια σεξουαλική φωνή σε συνδυασμό με μια αργή καυτή ανάσα μπορούν να οδηγήσουν στον οργασμό σεχρόνο ντε τε.

Όποιος ντρέπεται, στερεύεται: ακόμα αισθάνεσαι ντροπή; Θα πρέπει να εξασκηθείς λίγο παραπάνω. Με τον καιρό θα μπορείς πολύ πιο άνετα να λες αυτά τα τόσο πρόστυχα πραγματάκι που κάνεις στον εαυτό σου και μέσω τηλεφώνου.

Ιδιαίτερη Προσοχή: στο φουσκωμένο λογαριασμό που μπορεί να λάβεις αργότερα.


Πηγη:www.womenonly.gr

Ετικέτες ,