Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Μαρίκα πάμε Depeche Mode?

Τετάρτη, Μαΐου 13, 2009

Κάπως έτσι ξεκίνησε το αστείο στη παρέα, ξαπλωμένοι στο γκαζόν του Terravibe ενώ οι Puressence ήταν ήδη επί σκηνής. Μέσα στην ανία μας και ζαβλακομένοι από τον ήλιο σκηνοθετούσαμε σενάρια όπου ο Κων/νος Μητσοτάκης κέρδιζε εισιτήρια για τη συναυλία και ως επακόλουθο... καταστροφές, πλημμύρες και σεισμοί. Όλα με επίκεντρο τη Μαλακάσα! Όμως τα αποφθέγματα της φαντασίας μας δεν απείχαν και τόσο πολύ από τη πραγματικότητα.

Πηγαίνοντας το χρόνο σε fast fοrward λοιπόν, η ώρα 9:30 και στη σκηνή εδώ και μισή ώρα προβάλετε το 3d banner του συγκροτήματος (εντυπωσιακό). Στο απόγειο λοιπόν της αγωνίας μας παρουσιάζετε ο Manager του συγκροτήματος μαζί με κάποια εκπρόσωπο της Big Star όπου ανακοινώνουν ότι η συναυλία δε θα γίνει λόγο ξαφνικής ασθένειας του frontman του συγκροτήματος. "Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να γίνει η συναυλία αύριο, παρακαλούμε μη φύγετε όλοι μαζί από το χώρο κτλ".

Στο 10λεπτο ήμασταν επί της εθνικής με κατεύθυνση Αθήνα και μετά από τα πρώτα κοσμητικά επίθετα για κάθε μέλος του συγκροτήματος ακολούθησε μια λογική και ήρεμη συνομιλία μεταξύ μας με σκοπό να καταλάβουμε τι ακριβώς είχε γίνει. Ανά 15 χιλιόμετρα λοιπόν βγάζαμε ένα από τα εξής συμπεράσματα:
  • Η πιθανότητα να παίζανε την επόμενη μέρα απλά δεν υπήρχε, αυτό ειπώθηκε για να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ζημία του συναυλιακού χώρου.
  • Ένας τραγουδιστής του επιπέδου του David Gahan δε παθαίνει overdose πριν από ένα live, όπως βιάστηκαν να πουν κάποιοι ειδικοί. Αυτά είναι για την εγχώρια μουσική σκηνή και όχι για συγκροτήματα με τόσα χρόνια παρουσίας τη διεθνή σκηνή.
  • Εφόσον λοιπόν αρρώστησε αυτό αποκλείεται να έγινε στα 10 λεπτά πριν την εμφάνιση. Η ώρα της πραγματικής ακύρωσης θα ήταν το αργότερο στις 7.
  • Άμα όμως ακυρωνόταν από τις 7 ποιος θα κατανάλωνε τις μπύρες, σάντουιτς κτλ; Ποιός θα αγόραζε τα μπλουζάκια που πουλούσαν στο χώρο της συναυλίας; Μήπως οι εταιρίες που είχαν νοικιάσει stand θα ζητούσαν refund;
  • Να μείνουμε ικανοποιημένοι άμα πάρουμε τουλάχιστον το 50% τον χρημάτων που δώσαμε για το εισητήριο, με την αιτιολογία οτι οι Motor και οι Puressence εμφανίστηκαν κανονικά.
Παρκάροντας και καταλήγοντας, ευθύνες για το χθεσινό φιάσκο έχουν για αρχή:
  1. Η Παραγωγή (Big Star) που εκμεταλλεύτηκε 29000 κόσμο μέχρι και το τελευταίο λεπτό (μονάδα μέτρησης σε sec & euro)
  2. Το συγκρότημα που δεν άσκησε τις απαραίτητες πιέσεις ώστε να μην είχαμε αυτό το παρατράγουδο, στο κάτω κάτω της γραφής για οπαδούς τους μιλάμε.
  3. Τηλεοράσεις, ραδιόφωνα που όλη τη μέρα και μέχρι τις 8 δε σταμάτησαν να διαφημίζουν το live.
Τελικός μιας και επί της ουσίας συναυλία έγινε κατά το 1/2 θα ήθελα να αναφέρω τα εξής αξιοσημείωτα:
  • Ο τραγουδιστής των Puressence δεν έχανε ευκαιρία να μας ευχαριστεί μετά από κάθε τραγούδι. Ok και εμείς σε αγαπάμε, θα το αγοράσουμε το cd σου.
  • Μεγάλος παροχέας κινητής τηλεφωνίας μοίραζε δωρεάν συνδέσεις καρτοκινητού στην είσοδο στο χώρο, οπου και δεν έπιανε σήμα.
  • Στο stand με τα tshirt προ πωλούσαν cd των Depeche Mode από to live που επρόκειτο να γίνει!
Το παράδοξο είναι όλη η πα(παρο)ραπληροφόριση που επικρατεί από χθες μέχρι σήμερα στα Μ.Μ.Ε. Από τις γνωματεύσεις για την υγεία του τραγουδιστή μέχρι σχόλια τύπου "Δεν έβρισκα που να παρκάρω, τελικά το άφησα στο Serios και πήγα με ωτοστόπ στο Terravibe". Εγώ που πήγα δηλαδή στις 7 πως πάρκαρα σε απόσταση 20λεπτών με τα πόδια;
Το Terravibe είναι ο καλύτερος συναυλιακός χώρος που έχουμε στην Αθήνα. Γιατί ακούγοντας την αγαπημένη μας μουσική θέλουμε να ξαπλώνουμε σε γκαζόν και να κοιτάμε τα αστέρια, όχι σε πλαστικούς τάπητες και να κοιτάμε προβολείς.

Πηγή:istologin.blogspot.com

Ετικέτες ,