Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Οι Ελληνες φτάνουν εύκολα σε οργασμό.....

Πέμπτη, Μαΐου 14, 2009

Τρίτη δύναμη η Ελλάδα στην παγκόσμια κατάταξη της Durex με τις εθνικότητες που επιτυγχάνουν συχνότερα οργασμό! Η ετήσια έρευνα της Durex σε 26 χώρες εμφανίζει τους Ελληνες μεταξύ των περισσότερο ικανοποιημένων σεξουαλικά στον κόσμο καθώς το 85% των ανδρών φτάνει κάθε φορά στην πηγή και καταφέρνει να... πιει νερό! Αντίθετα, μόνο το 44% των Ελληνίδων που απάντησαν στην έρευνα φτάνει σε οργασμό και μόλις το 13% απολαμβάνει πάντα την πολυπόθητη κορύφωση, σε σχέση με το 63% των ερωτηθέντων!

Τα παραπάνω στοιχεία, τα οποία δημοσιοποίησε η βιομηχανία προφυλακτικών Durex, χαρίζουν στη χώρα μας την 3η θέση παγκοσμίως, με ποσοστό 64%, λίγο πιο κάτω από χώρες με μακρά «παράδοση» στο σεξ, όπως η Ισπανία, η Ιταλία, το Μεξικό, η Νότια Αφρική (που ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με ποσοστό 66%) και η Βραζιλία (που τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 65%)! Σε ό,τι αφορά την ευχαρίστηση που προέρχεται από την ένταση του οργασμού, η Ελλάδα είναι από τις πιο «ικανοποιημένες» χώρες. Καταλαμβάνει την 4η θέση στην παγκόσμια κατάταξη, συγκεντρώνοντας ποσοστό 72%, μετά το Μεξικό (78%), τη Βραζιλία (74%) και την Ολλανδία (73%). Μεταξύ των πιο «στερημένων», αντίθετα, χωρών του πλανήτη συγκαταλέγονται η Ιαπωνία, η Κίνα και το Χονγκ Κονγκ που καταλαμβάνουν τις τρεις τελευταίες θέσεις στην έρευνα.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν, επιπλέον, τα στοιχεία που αφορούν το δρόμο που πρέπει να διανύσει κάποιος μέχρι το... μεγάλο «Ο»! Σύμφωνα λοιπόν με τα συμπεράσματα της έρευνας, το 34% των Ελληνίδων που δήλωσε ότι φτάνει πάντα στην κορύφωση αναζήτησε σε βιβλία και βίντεο στοιχεία για να διανθίσει τη σεξουαλική του ζωή, ενώ οι ετερόφυλοι άντρες καταφέρνουν και κάνουν την ερωτική τους ζωή ακόμη πιο «πιπεράτη» χρησιμοποιώντας, εκτός από πληροφορίες, sex toys και διάφορα ερωτικά παιχνίδια! Οπως προκύπτει τέλος, η σταδιακή αύξηση της έντασης, η καθυστέρηση της κορύφωσης και η αφιέρωση χρόνου συνεισφέρουν στην επίτευξη οργασμού, ειδικά στις γυναικες. Espresso.gr

Ετικέτες , ,