Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Microsoft Surface...Θυμάστε το παλιο ηλεκτρονικό επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι???

Τετάρτη, Μαΐου 13, 2009

Microsoft Surface
Ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν της Microsoft που θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που χρησιμοποιούμε την ψηφιακή τεχνολογία στην καθημερινή ζωή.

To Microsoft Surface μετατρέπει ένα συνηθισμένο τραπέζι σε μία δονούμενη διαλογική ψηφιακή επιφάνεια οθόνης αφής. Είναι η πρώτη εμπορικά διαθέσιμη επιφάνεια της υπολογιστικής πλατφόρμας από τη Microsoft. Αυτό το ιδιόμορφο έπιπλο παρέχει εύκολη πρόσβαση στο ψηφιακό περιεχόμενο, μέσω της φυσικής χειρονομίας, έχοντας επαφή με φυσικά αντικείμενα. Η 30-ιντσών οθόνη με το διαγώνιο πίνακα, ένας παράγοντας που είναι εύκολια για τους ιδιώτες ή τις πολλαπλές αλληλεπιδράσεις με τους ανθρώπους με τρόπο που να αισθάνεται οικείο, όπως ακριβώς και στον κόσμο της Microsoft Surface που μπορεί να προβάλει'; κάθε είδους αρχείο, όπως φωτογραφίες, βίντεο και παρουσιάσεις, όπως και σε έναν κοινό Η/Υ, αλλά με την άμεση λειτουργικότητα της κίνησης του χεριού.

Μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως οθόνη επιλογών, ενώ έχει την εκπληκτική δυνατότητα να αντιδρά διαδραστικά με τα διάφορα αντικείμενα που θα τοποθετήσουμε επάνω του όπως π.χ. ποτήρια και μικροαντικείμενα, κινητά τηλέφωνα κ.α.

Το surface μόλις κυκλοφορήσει, θα φέρει την επανάσταση σε πολλές εφαρμογές, αφού θα αλλάξει π.χ. τον τρόπο που παραγγέλουμε στο εστιατόριο, τον τρόπο που ψωνίζουμε σε καταστήματα, τον τρόπο που βλέπουμε τις φωτογραφίες και τα emails μας, τα κλασσικά επιτραπέζια παιχνίδια'; κ.α.



Σήμερα η Microsoft Surface είναι διαθέσιμη στον τομέα του εμπορίου, στις ξενοδοχειακές μονάδες, στην αυτοκινητοβιομηχανία, τις τράπεζες, τις βιομηχανίες της και της υγειονομικής περίθαλψης.






Πηγη:panikosfm.pblogs.gr

Ετικέτες ,