Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Διακόσμηση: το στυλ της Ελληνίδας γιαγιάς και πώς να το πετύχετε!

Τρίτη, Ιουνίου 30, 2009


Αυτό είναι ένα από τα πιο διαχρονικά στυλ διακόσμησης στη χώρα μας, το στυλ που υιοθετεί η κάθε Ελληνίδα γιαγιά!! Χαρακτηριστικό του στοιχείο; Το κολλαρισμένο σεμεδάκι!!
Οι Αραχτοί και Λάιτ λοιπόν σας παρουσιάζουν μερικά απλά βήματα έτσι ώστε να μπορέσετε να εφαρμόσετε αυτό το υπέροχο στυλ στο δικό σας χώρο :
  • Ανοίξτε όλα τα παλιά σεντούκια της γιαγιάς σας και τα συρτάρια με τη προίκα της μαμάς σας!! Δε μπορεί, όλο και κάτι θα πετύχετε...ένα κοφτό, ένα κεντητό, ένα βελονάκι, κάτι!! Τα παίρνετε κρυφά γιατί άμα σας πάρουν χαμπάρι δε σας γλιτώνει τίποτα! (εδώ το σεντούκι με τα προικιά το παίρνανε στο καταφύγιο μαζί τους στους βομβαρδισμούς, μιλάμε για τρομερή αξία! )
  • Καλύπτετε με τα σεμεδάκια όποια επιφάνεια του σπιτιού σας μπορείτε να σκεφτείτε! Τραπέζια, τραπεζάκια, καλοριφέρ, τηλεόραση, βίντεο, ψυγείο, κομοδίνο, κονσόλα, ράφια βιβλιοθήκης, πλάτη καναπέ, καλάθι με άπλυτα, καζανάκι, δίσκο σερβιρίσματος κτλ κτλ. Προσοχή!! Η γωνία του σεμέν πρέπει να φαίνεται..για παράδειγμα, άμα βάλετε σεμέν στη τηλεόραση η γωνία πρέπει να πέφτει στην οθόνη με αποτέλεσμα να χρειάζεται να τη σηκώσετε για να δείτε το σκορ του ματς!
  • Πρέπει τα σεμεδάκια σας να είναι καλοσιδερωμένα και κολλαριστά, αλλιώς θα σας πουν ανοικοκύρευτο/η. Προτείνουμε να τα σιδερώσετε με merito έχοντας πάντα το χαμόγελο της κοπέλας στο μπουκάλι (βασικό).
  • Για να είναι η διακόσμηση ολοκληρωμένη, πρέπει να προσθέσετε ότι μπιμπελό και φωτογραφία έχετε. Μην πετάτε τις μπονμπονιέρες από τα βαφτίσια, στολίστε τις πάνω στο σεμεδάκι σας. Κατά προτίμηση τα μπιμπελό πρέπει να είναι παράταιρα μεταξύ τους.
Τα στολίσατε; Είστε ευτυχισμένοι με το χώρο σας; Είμαστε σίγουροι! Καλέστε τη γιαγιά και όλες σας τις θείες να θαυμάσουν το χώρο σας...

photo at: www.kendimata.gr

Από: ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες ,