Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Μαζεύουν ανεξέλεγκτα δεκάδες εκατομ. ευρώ το χρόνο...

Δευτέρα, Ιουνίου 15, 2009

...για πνευματικά δικαιώματα από μαγαζιά διασκέδασης, εστιατόρια κλπ. Ένα μικρό Βατοπέδι, με τίνος τις ευλογίες; Tι ξέρει ο κ. Αργ. Καρράς;
.
Από τον Πέτρο Μυλωνά
.
Βροχή έχουν πέσει μέχρι τώρα στη Βουλή οι Ερωτήσεις για το θέμα των χρημάτων που μαζεύουν ανεξέλεγκτα οι εταιρείες για συλλογή δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας από μαγαζιά διασκέδασης, εστιατόρια, ξενοδοχεία, μπαράκια, καφενεία και σουπερμάρκετ σε όλη την Ελλάδα. Στο χορό των Ερωτήσεων έχει συμμετάσχει και η μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Mιλάμε για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ το χρόνο
. Οι εταιρείες που τα διαχειρίζονται δεν θέλουν να χάσουν τον μπεζαχτά. O συνταξιούχος πανεπιστημιακός που είναι πρόεδρος στον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) και έχει αδυναμία στο χρήμα, έπιασε το νόημα.
Άρχισε να τάζει δεξιά-αριστερά λαγούς με πετραχήλια. Για να γίνει πιο πειστικός λέει ότι έχει και την κάλυψη του γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου Αργύρη Καρρά.
Άραγε είναι μόνον ο συνταξιούχος καθηγητής που δουλεύει ...εθελοντικά για τις εταιρείες συλλογικής διαχείρισης ή διακατέχεται από τα ίδια αγνά συναισθήματα και ο κ. Καρράς;
Εν πάση περιπτώσει, τι γνωρίζει ο ίδιος για το θέμα; Πάσα απάντηση δεκτή.

Ετικέτες