Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Χωρισμός, επανασύνδεση & ζώδια

Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2009

Κριός
Αυτό που επιθυμεί ο Κριός ενδόμυχα είναι η οικογενειακή θαλπωρή. Αν τύχει και ταραχθεί η σχέση, τότε θα πρέπει να δείξετε υπομονή και να κινηθείτε με ευέλικτη στρατηγική, προκειμένου να ξανακερδίσετε την πληγωμένη του καρδιά. Εάν αντιληφθεί ότι τον έχετε προδώσει πολύ δύσκολα θα γυρίσει, καθώς δεν του είναι εύκολο να ξεχάσει τον πόνο που πέρασε και την προσβολή του εγώ του. Αν τελικά επιστρέψει, δεν θα του είναι εύκολο να ξεπεράσει και να ξεχάσει όσα έχουν συμβεί. Αν θέλετε πραγματικά να τον φέρετε πίσω, θα πρέπει να έχετε συνειδητοποιήσει τα λάθη σας και να δεχτείτε τους όρους του, προκειμένου να συνεχιστεί η σχέση. Πρέπει επίσης να διαθέτετε σύμπνοια, υπομονή και πραότητα καθώς με αυτά τα στοιχεία θα καταφέρετε να ξανακερδίσετε την αγάπη του.

Ταύρος
Όταν ο Ταύρος είναι αφοσιωμένος σε μια σχέση, τότε μπορεί και να συγχωρήσει. Αντιλαμβάνεται και δέχεται ότι οι άνθρωποι έχουν την θετική και την αρνητική τους πλευρά. Δεν του αρέσει να τρέχει και να ψάχνει νέο σύντροφο και νέες συνθήκες ζωής, γι’ αυτό μπορεί ακόμα και να κάνει τα στραβά μάτια. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτεί να επαναλαμβάνονται συνεχώς τα ίδια λάθη. Άλλωστε είναι πολύ γοητευτικός και είναι πολύ εύκολο να βρει έναν αισθησιακό και αξιόπιστο σύντροφο που θα τον παρασύρει, αφού πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν την αίσθηση της σιγουριάς και της ασφάλειας που προσφέρει. Ένα δείπνο κάτω από το φως των κεριών, κατά την διάρκεια του οποίου θα εκφράσετε την βαθιά σας αγάπη, σίγουρα θα τον κάνει να υποκύψει.

Δίδυμοι
Η χαρούμενη ιδιοσυγκρασία του Διδύμου τον κάνει να μην εγκαταλείπει το πεδίο της μάχης εύκολα! Όπως και ο Ταύρος ανέχεται και αντέχει πολλά! Αν θελήσετε να επιστρέψετε κοντά του μετά από έναν χωρισμό και να τον ξανακερδίσετε, θα πρέπει να διαθέτετε υπομονή και κυρίως τιμιότητα. Μπορεί εύκολα να σας συγχωρέσει, όμως μην παρατραβήξετε το σκοινί και τον βγάλετε έξω από τα όριά του. Συνήθως η διάθεσή του είναι ευμετάβλητη, γι’ αυτό και μπορεί εύκολα, όταν μια σχέση δεν τον καλύπτει απόλυτα, να κάνει στροφή και να αλλάξει πορεία. Πιστεύει, πως κάπου στον κόσμο, κάποια στιγμή θα συναντήσει την αδελφή ψυχή του και την μεγάλη αγάπη.

Καρκίνος
Είναι το ζώδιο της Σελήνης και οι διαθέσεις του αλλάζουν εύκολα. Παρόλα αυτά σε ένα πράγμα είναι απόλυτος. Είτε τον εγκαταλείψετε είτε φύγει από μόνος του, δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω. Αν θρυμματιστεί ο πολύτιμος θησαυρός της καρδιάς του, πριν πάρει την τελική απόφαση της αποχώρησης και του χωρισμού, θα αναλωθεί πρώτα στις γνωστές γκρίνιες, σε προστριβές και εκνευρισμούς, ώστε να έχει το οριστικό άλλοθι, ότι έκανε τις απαιτούμενες προσπάθειες για να σώσει την σχέση. Όταν τελικά φύγει, θα κλειστεί στον πόνο του, και θα αργήσει πολύ να αναζητήσει κάποια άλλη αγκαλιά. Προτιμά να περιμένει υπομονετικά αφού ξέρει ότι κάποια στιγμή θα βρει τον σύντροφο που θα εκτιμήσει την ρομαντική ψυχή του και τα στοργικά του συναισθήματα.

Λέων
Ο περήφανος Λέων όταν αποφασίσει να φύγει από μια σχέση, θα το κάνει με τυμπανοκρουσίες. Για αρκετό καιρό θα σχολιάζει και θα προβάλλει τους λόγους που τον έκαναν να φύγει και θα περηφανεύεται για το κατόρθωμά του. Αν όμως τον εγκαταλείψετε εσείς … τα πράγματα αλλάζουν! Το κύρος του, η υπερηφάνεια του, η εμπιστοσύνη και η ματαιοδοξία του Λέοντα θα έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. Ούτε καν να σκεφτείτε να γυρίσετε γιατί θα βρεθείτε μπροστά σε ένα αδιαπέραστο τείχος. Ακόμα και αν αποφασίσει να σας δεχτεί, θα σας κάνει να μελαγχολήσετε και να ζείτε με τις τύψεις σας καθώς τίποτα δεν θα είναι όπως πριν. Σκεφτείτε λοιπόν πολύ πριν τον αφήσετε γιατί δύσκολα θα βρείτε άλλον σαν κι αυτόν.

Παρθένος
Το ζώδιο αυτό θεωρείται ψυχρό και απόμακρο, καθώς αναλύει τα πάντα με την λογική και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να ελέγξει την κατάσταση και να κάνει τις σωστές διεργασίες για να αποφασίσει. Σαν ιδιοσυγκρασία, αυτό που βιώνει εσωτερικά, δεν το εξωτερικεύει και προσπαθεί να το καλύψει δείχνοντας ένα άλλο πρόσωπο, με αποτέλεσμα μέχρι να σκεφτεί και να κατασταλάξει, να έχει ήδη κουραστεί. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, κοσκινίζει τα πράγματα και αν τελικά αποφασίσει να ξανακερδίσει μια παλιά αγάπη, θα ακολουθήσει ένα διπλωματικό τρόπο για να το πετύχει. Αν πάλι αποφασίσει την μοναχικότητα θα το κάνει χωρίς να υπολογίσει το συναισθηματικό και ψυχικό κόστος.

Ζυγός
Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που δεν διαθέτει αγωνιστικότητα. Όταν όμως κάποιος προσβάλλει τα συναισθήματά του, πληγώνεται και αποσυντονίζεται. Μετά από έναν χωρισμό κλείνεται στον εαυτό του όμως η έμφυτη υπερηφάνεια του τον κάνει να ανασυγκροτηθεί και να αναζητήσει νέες γνωριμίες μετά από ένα διάστημα «πένθους». Η γοητεία που διαθέτει τον ενθαρρύνει να προχωρήσει εύκολα σε νέες κατακτήσεις. Όμως το μεγάλο του μυστικό είναι ότι κρατάει στην καρδιά του σαν θησαυρό τις πιο τρυφερές αναμνήσεις και τις πιο ρομαντικές στιγμές. Αυτό ωστόσο εσείς δεν πρόκειται να το μάθετε ποτέ, καθώς ο Ζυγός θα βρίσκεται ήδη αλλού.

Σκορπιός
Αν καταφέρετε να χάσετε την θέση σας στην καρδιά του Σκορπιού δεν θα την ξαναβρείτε ποτέ. Μοιάζει με τον Καρκίνο σ’ αυτό, με την διαφορά ότι ο Σκορπιός αποκλείει κάθε είδους φιλία ή οποιαδήποτε επαφή στη συνέχεια. Αν ραγίσετε την καρδιά του Σκορπιού, κόβετε αυτομάτως κάθε δεσμό μαζί του. Ο ίδιος όταν διατηρεί μια σταθερή σχέση, με το πέρασμα του χρόνου, δένεται ακόμα περισσότερο και του είναι πολύ δύσκολο να πάρει την απόφαση του χωρισμού. Παρόλο που τον εξάπτει η διαδικασία της περιπέτειας, δεν θα βάλει ποτέ σε κίνδυνο την οικογένειά του, καθώς πιστεύει ότι δεν αξίζει τον κόπο να διαλύσει αυτό που έχτισε. Εάν κάποιος τολμήσει να κλονίσει την σχέση του, θα έχει να αντιμετωπίσει το δηλητηριώδες κεντρί του.

Τοξότης
Οι μακροχρόνιες σχέσεις δημιουργούν το αίσθημα της ρουτίνας στον Τοξότη γι’ αυτό, το να προλάβει κάποιος να τον εγκαταλείψει είναι μάλλον απίθανο, αφού συνήθως φεύγει αυτός πρώτος. Η περιπετειώδης φύση του τον κάνει να ψάχνει και ν’ αναζητά νέες εμπειρίες και συγκινήσεις. Όταν όμως αποφασίσει να «αράξει» σε απάνεμο λιμάνι, σημαίνει ότι έχει βρει την αληθινή και μεγάλη αγάπη. Αν καταφέρετε να τον καταλάβετε και του αφήσετε τον απαραίτητο χώρο ελευθερίας που έχει ανάγκη, τότε ακόμα και στην περίπτωση του χωρισμού μπορεί να επιστρέψει. Εκείνος όμως, δύσκολα θα συγχωρέσει μια προδοσία και, αν θελήσετε να επιστρέψετε, το πιθανότερο είναι ότι θα βρείτε κλειστή την πόρτα.

Αιγόκερως
Σαν ζώδιο του Κρόνου ο Αιγόκερως ψάχνει για ένα πιστό και μόνιμο σύντροφο. Αν θελήσετε να τον εγκαταλείψετε, θα πρέπει να το κάνετε μετά από ώριμη σκέψη. Ο Αιγόκερως δύσκολα θα σας δεχτεί πίσω, αλλά ακόμα και αν το κάνει, τα συναισθήματά του δεν θα είναι ίδια όπως ήταν στην αρχή της σχέσης, ενώ και η συμπεριφορά του θα είναι αρκετά υποτιμητική. Διαθέτει υπομονή και μεγάλα αποθέματα αντοχής που τον κάνουν ικανό να αντιμετωπίσει ένα χωρισμό και να θεραπεύσει μόνος του τις πληγές του. Συνήθως προστατεύει τον εαυτό του από ψυχικούς τραυματισμούς γιατί φεύγει εκείνος πρώτος όταν η σχέση αρχίσει να κλονίζεται. Είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσετε και πάλι την εμπιστοσύνη ενός Αιγόκερου και στην καλύτερη περίπτωση θα θεωρηθεί σαν θαύμα.

Υδροχόος
Στον Υδροχόο αρέσει πολλές φορές να βαδίζει μόνος του, αφού σαν παιδί του Ουρανού αγαπάει την ανεξαρτησία και την ελευθερία. Όπως και ο Τοξότης θεωρεί ότι στις προτεραιότητες της ζωής του ανήκουν οι απολαύσεις και η αναζήτηση νέων εμπειριών και κατακτήσεων. Όλη αυτή η προδιάθεση τον κάνει να είναι ανεκτικός στα ανώδυνα … παραστρατήματά σας. Θέλει ελευθερία κινήσεων αφού και ο ίδιος σας παραχωρεί αυτό το δικαίωμα. Έτσι θεωρεί πως ένα αθώο φλερτ, ή ακόμα και ένα επιπόλαιο λάθος, δεν αποτελεί την συντέλεια του κόσμου. Είναι έτοιμος να σας συγχωρέσει και να σας δεχτεί πίσω, αν δείξετε αληθινή μεταμέλεια.

Ιχθείς
Είναι ονειροπόλοι και νοσταλγοί των μεγάλων συγκινήσεων και των έντονων ρομαντικών συναισθημάτων. Μπορεί να σας συγχωρήσουν εύκολα, αρκεί να τους παρακαλέσετε και να τους τάξετε τον … ουρανό με τ’ άστρα. Θα το σκεφτούν για λίγο και ύστερα θα ξεχάσουν το όποιο παραστράτημά σας και θα σας ξαναχαρίσουν την αγάπη τους από την αρχή. Είναι πολύ εύκολο να κερδίσετε ξανά την καρδιά των Ιχθύων, δίνοντάς τους τα κατάλληλα περιθώρια κίνησης και έκφρασης. Εξάλλου, διαθέτουν μια ξεχωριστή διαίσθηση που τους δίνει την ικανότητα να ξεχωρίσουν ποιος είναι ο κατάλληλος σύντροφος που τους ταιριάζει. Γι’ αυτό όταν τον βρουν, είναι διατεθειμένοι να συγχωρήσουν τα λάθη του, γιατί τελικά τα λάθη … είναι ανθρώπινα.

Ρένα Μεντάκη-myhoroscope

Ετικέτες ,