Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Μητέρα βρήκε τον απαχθέντα γιο της μέσω facebook

Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2009

Facebook

Μία γυναίκα επανασυνδέθηκε με το γιο της, για τον οποίον υποστηρίζει ότι είχε απαχθεί το 1982, όταν η αδελφή της τον εντόπισε στο γνωστό site κοινωνικής δικτύωσης, facebook.

Η 62χρονη Avril Grube, που ζει στο Poole, Dorset, κέρδισε την κηδεμονία του γιου της, Gavin Paros, όταν ο γάμος της με τον πρώην σύζυγό της έληξε το 1982.

Εκείνος διατήρησε το δικαίωμα να επισκέπτεται το γιο τους, ωστόσο, σε μία επίσκεψή του πήρε το μικρό τότε Gavin στην Ουγγαρία, από όπου καταγόταν, με αποτέλεσμα η μητέρα του να μην τον ξαναδεί.

Η κα Grube και η αδελφή της αφιέρωσαν πολλά χρόνια προκειμένου να εντοπίσουν τον 30χρονο σήμερα Gavin, φτάνοντας μέχρι και την πρώην πρωθυπουργό, Margaret Thatcher.

Η κα Wilson, αδελφή της Avril Grube, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του BBC δήλωσε: «Ο πατέρας του Gavin, έχοντας το δικαίωμα να τον επισκέπτεται, τον πήρε μία μέρα στο ζωολογικό κήπο. Όταν πέρασε η ώρα και είδαμε ότι δεν επέστρεφαν, καταλάβαμε πως δε θα ερχόταν πίσω».

«Η αδελφή μου ήταν συντετριμμένη και κλονίστηκε πολύ σοβαρά η υγεία της», προσέθεσε η κα Wilson, η οποία τόνισε πως προσπάθησε τα πάντα, μα κανείς δεν ενδιαφερόταν για την εξαφάνιση του ανιψιού της.

«Ανακουφίστηκα! Μου πήρε 27 ολόκληρα χρόνια για να τον βρω, αλλά δεν τα παράτησα ποτέ», είπε η κα Wilson, η οποία εξεπλάγη όταν εντόπισε τον Gavin Paros πληκτρολογώντας το όνομά του στη σχετική μηχανή αναζήτησης και ανακαλύπτοντας πως στο προφίλ του στο facebook έλεγε ότι έχει γεννηθεί στη Liverpool.

Στον έβδομο ουρανό

Η Avril Grube, τα Χριστούγεννα του περασμένου χρόνου υπέστη εγκεφαλικό, ενώ ταλαιπωρείται από χρόνια άνοια, διαβήτη και ρινικές αιμορραγίες. Πρόσφατα μάλιστα βγήκε από το νοσοκομείο, δηλώνοντας πως θα ήθελε πολύ ο γιος της να πήγαινε να ζήσει μαζί της στη Βρετανία.

«Είναι πολύ σημαντικό η αδελφή μου, που δεν είναι καλά στην υγεία της, να περάσει χρόνο με το γιο της», δήλωσε η κα Wilson και προσέθεσε : «Είναι στον έβδομο ουρανό. Μόλις συναντήθηκαν ήταν και οι δύο τόσο ευτυχισμένοι».

Ο Gavin Paros είναι σήμερα πατέρας 3 παιδιών και τα τελευταία 5 χρόνια προσπαθούσε κι αυτός να βρει την οικογένειά του. Η κα Wilson, σύμφωνα με όσα δήλωσε, χρειάστηκε να επικοινωνήσει πρώτα με ένα από τα παιδιά του ώστε να φτάσει σε εκείνον, καθώς ναι μεν εντόπισε τον ανιψιό της στο facebook, εκείνος όμως δεν είχε συνδεθεί με το λογαριασμό του από τον Οκτώβριο του 2008.

[via]

Ετικέτες ,