Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Καταγγελίες Online της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων

Τρίτη, Ιουνίου 23, 2009

Το νέο, αναβαθμισμένο, δικτυακό της τόπο χρησιμοποιεί πιλοτικά από σήμερα η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων. Σχεδιασμένος από την αρχή, με έμφαση στη λειτουργικότητα, την τεχνική και γραφιστική αρτιότητα, την ευκολία στην περιήγηση και την άντληση πληροφοριών για το χρήστη, ο νέος δικτυακός τόπος της ΥπΕΕ στοχεύει να διευκολύνει κάθε επισκέπτη στην άμεση και ταχεία άντληση των πληροφοριών που αναζητεί.

Ο νέος δικτυακός τόπος είναι βασισμένος σε ένα λιτό αλλά συγχρόνως στιβαρό γραφικό περιβάλλον που ταιριάζει απόλυτα στο ύφος της υπηρεσίας. Κυρίαρχη θέση έχει η ευκολία στο χειρισμόκαι η πληρότητα της πληροφορίας που περιέχεται. Ο νέος ιστοχώρος δεν είναι ένα απλό site που παρέχει πληροφόρηση πρώτου επιπέδου, αντίθετα είναι ένας δυναμικός τόπος, κατασκευασμένος με σύγχρονα εργαλεία και βασισμένος στη λογική “συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου”.

Στο νέο site ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να πλοηγηθεί σε ένα εύχρηστο και απλό μενού το οποίο αποτελείται από ενότητες που εξασφαλίζουν με τον πλέον λειτουργικό τρόπο την ολοκληρωμένη προβολή της παρεχόμενης πληροφορίας. Ο ιστοχώρος είναι σχεδιασμένος με προτεραιότητα στην εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην πληροφορία όπου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει πλήρη εικόνα των υπηρεσιών που προσφέρει η ΥπΕΕ.

Σημαντικό στοιχείο του νέου δικτυακού τόπου αποτελεί η ανάπτυξη ολοκληρωμένης φόρμας λήψης καταγγελιών από τους πολίτες, η οποία διασφαλίζει την ταχύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεων, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την διαδικασία αφού συστηματοποιεί όλη την απαραίτητη πληροφορία για την αξιολόγηση της καταγγελίας. Παράλληλα, συμβάλλει στην διαφύλαξη απόρρητων προσωπικών και οικονομικών δεδομένων τόσο του καταγγέλλοντος όσο και του καταγγελλόμενου.
Ο νέος δικτυακός τόπος, ο οποίος είναι ο βασικός πυλώνας για την συνολική παρουσία της ΥπΕΕ στο διαδίκτυο, η οποία πρέπει να στηρίζεται σε σύγχρονα μέσα προβολής και επικοινωνίας, δίδεται σήμερα σε λειτουργία στην ελληνική γλώσσα, ενώ έχει προγραμματισθεί, εντός του τρέχοντος μηνός, η αγγλική έκδοση. Παράλληλα, συμπληρώνεται με παλαιότερο περιεχόμενο, ώστε να καλυφθεί κάθε πιθανή ανάγκη των επισκεπτών.

Ετικέτες