Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Α380: Πολυτέλεια στον αέρα!

Παρασκευή, Ιουλίου 24, 2009

Το Α380 είναι το μεγαλύτερο επιβατικό αεροπλάνο του κόσμου, αλλά και το πιο πολυτελές. Στους δυο ορόφους του, εκτός από την οικονομική και τη πρώτη θέση, διαθέτει και 12 πολυτελείς σουίτες. Η κάθε μια από αυτές περιέχει άνετες θέσεις απο δέρμα οι οποίες ανοίγουν και γίνονται ένα άνετο κρεβάτι. Επίσης διαθέτει οθόνη LCD με 1200 κανάλια, μπαρ και μπάνιο 5 αστέρων. Βέβαια, οι κατασκευαστές επεσήμαναν οτι στις συγκεκριμένες σουίτες απαγορεύεται η σεξουαλική συνεύρεση, καθώς αυτές δε διαθέτουν τη κατάλληλη ηχομόνωση.
Τα συγκεκριμένα αεροπλάνα έχουν -προς το παρόν - στη κατοχή τους η United Emirates και η Singapore Airlines για τα δρομολόγια Νέα Υόρκη - Ντουμπάι και Σιγκαπούρη - Σίδνεϊ. Η οικονομική θέση κοστίζει $1,500, η πρώτη θέση $9,000 και η σουίτα $12,000.
Το ξέρω οτι σας φαίνονται πολλά τα λεφτά, αλλά άμα αναλογιστείτε τα χρήματα που πληρώνετε για να πάτε απο Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, στριμωγμένος στην οικονομική θέση και με την αεροσυνοδό να θεωρεί οτι σας κάνει χάρη που σας εξυπηρετεί... με $12,000 κάνετε υπερατλαντικό ταξίδι "βουτηγμένος" στη πολυτέλεια!!!


photo at: www.perfectescapes.com

-----------------------------------------------------

απο ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες ,