Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

5 look που τρομάζουν τους άντρες!

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2009

Η αλήθεια είναι οτι οι γυναίκες ασχολούμαστε πολύ με την ομορφιά και την εμφάνισή μας. Μήπως όμως μερικές φορές το παρακάνουμε και φέρνουμε τα αντίθετα αποτελέσματα; Μήπως η εμφάνισή μας τρομάζει τους άντρες και τους κάνει να "θέλουν τη μαμά τους"; Για να δούμε μαζί τα 5 look που δεν αρέσουν στους άντρες (αποτέλεσμα ενός μικρού γκάλοπ που έκανα!)

1. Τα ξυρισμένα και ξαναβαμμένα φρύδια

Πολλές γυναίκες έχουν τη τάση να ξυρίζουν τα φρύδια τους γιατί θεωρούν οτι δεν έχουν σωστή γραμμή. Έτσι στη συνέχεια στη κυριολεξία τα ζωγραφίζουν με μολύβι φρυδιών... και συνήθως το αποτέλεσμα είναι τραγικό!!! Φίλος μου εξέφρασε τον εξής προβληματισμό: " Φοβάμαι μήπως της μουτζουρώσω το φρύδι". Η δική μου απορία; Άμα στο ραντεβού αρχίσεις να ιδρώνεις, δεν είναι πιθανό το φρύδι σου να αρχίσει να "τρέχει" και να κατέβει στο μάτι; Τραγικό! Αφήστε τα φυσικά φρύδια σας να μεγαλώσουν και βρείτε μια καλή αισθητικό να σας κάνει μια ωραία γραμμή...τόσο απλό!

2. Το φουσκωμένο μαλλί (η γνωστή κουρούπα)


Το πολύ φουσκωμένο μαλλί, ξυσμένο , με ένα τόνο λακ τρομάζει εμένα, πόσο μάλλον τα δόλια αγοράκια! Το μαλλί πρέπει να είναι "παιχνιδιάρικο" όταν το φυσάει το αεράκι...όχι να πηγαίνει όλο μαζί! Στους άντρες αρέσει να χαϊδεύουν τα μαλλιά των γυναικών, μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση το μαλλί είναι σαν θάμνος...δεν μπαίνει το χέρι σε καμία περίπτωση. Το απλό μαλλί είναι και πιο όμορφο και πιο sexy κοπελιά....

3. Βαρύ μακιγιάζ
"Δεν υπάρχει τίποτα πιο αηδιαστικό από μια γυναίκα που βάφεται σα το Βασιλιά Καρνάβαλο"...ήταν τα λόγια ενός άλλου φίλου και θα συμφωνήσω. Το makeup πρέπει να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου όχι να είναι μια μάσκα που να τα κρύβει. Μην ξεχνάτε, το πολύ makeup προσθέτει και χρόνια. Ένα φυσικό μακιγιάζ θα σας βοηθήσει αρκετά.

4. Τα πολύ μακρυά, ακρυλικά νύχια




Τα συγκεκριμένα νύχια σε μερικούς φαίνονται σαν "νύχια του Δράκουλα που ήρθε να με φάει" και σε άλλους σαν "νύχια πρωταγωνίστριας ταινίας πορνό". Πολύ δημοφιλής ήταν και ο χαρακτηρισμός "νύχια της κακιάς μάγισσας". Ναι , αγόρια, το πήραμε το μήνυμα..... μάλλον είναι καλύτερα να έχουμε πιο κοντά αλλά φυσικά νύχια, είναι πιο chic!

5. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες


" Κοπελιές, για καφέ πάτε.. η τρελή βλεφαρίδα πού κολλάει; Ψιλό μ@@@κια". Το παλικάρι έχει δίκιο! Οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορούν πολύ εύκολα να δείχνουν γελοίες. Μάσκαρα κοπελιές... ειδικά αυτές τις Maybelline κάνουν θαύματα!


photos at: www.tollal.hu
celebrityfashionistas.files.wordpress.com
img.alibaba.com
www.adminsecret.com
1.bp.blogspot.com

-----------------------------------------------------

από ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες , ,

1 Σχόλια:

Tansou είπε...

Πολύ εύστοχες οι συμβουλές σου geenagr. Ελπίζω να τις λάβουν υπόψην οι νεαρές ''σουσουράδες" ..
Tansou