Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Οι πιο όμορφες και στυλάτες Πρώτες Κυρίες

Πέμπτη, Ιουλίου 23, 2009

Σας παρουσιάζουμε τις πρώτες κυρίες που ξεχωρίζουν για το στυλ, την ομορφιά και τη προσωπικότητά τους. Είναι γυναίκες που αποτελούν επικοινωνιακό ατου των πρωθυπουργών συζύγων τους και η κάθε τους στιλιστική εμφάνιση σχολιάζεται διεξοδικά. Ας τις δούμε όμως:


Michelle Obama - Η.Π.Α.

Σύζυγος του προέδρου των Η.Π.Α. Barack Obama, η 45 χρονη Michelle είναι η πρώτη αφροαμερικανή πρώτη κυρία. Έχει αποφοιτήσει από το Princeton και σπούδασε νομική στο Harvard. Είναι μητέρα δυο παιδιών, αλλά βρίσκει το χρόνο να είναι παρούσα στο πλευρό του συζύγου της. Το στυλ της απλό και σικάτο και το εμπιστεύεται κατα κύριο λόγο σε Αμερικανούς σχεδιαστές μόδας όπως ο Calvin Klein.



Carla Bruni - Γαλλία

Γόνος πλούσιας οικογένειας ( ο πατέρας της έχει την αυτοκινητοβιομηχανία Pirelli) η Carla υπήρξε απο μικρή ατίθαση. Στα 19 της παράτησε την Αρχιτεκτονική για να γίνει μοντέλο και τραγουδίστρια . Έκανε μια επιτυχημένη καριέρα στο πλευρό μεγάλων σχεδιαστών και παράλληλα μια πολυτάραχη ερωτική ζωή. Στα 40 της αποφάσισε να νοικοκυρευτεί στο πλευρό του Πρωθυπουργού της Γαλλίας Nicola Sarkozy φέρνοντας έναν νέο και κοσμοπολίτικο αέρα στα Ηλίσια Πεδία. Τραβάει πάντα τα φώτα της δημοσιότητας και δίκαια θεωρείται fashion icon. Το ντύσιμό της είναι η επιτομή της Γαλλικής Haute - Couture και περιλαμβάνεται στις πιο καλοντυμένες γυναίκες του κόσμου.



Νατάσα Καραμανλή - Ελλάδα

Η 44 χρονη Νατάσα είναι σύζυγος του Κωνσταντίνου Καραμανλή και μητέρα δυο παιδιών. Κατάγεται απο την Επανωμή της Θεσσαλονίκης και έχει σπουδάσει Νηπιαγωγός και κατόπιν Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα υπήρξε επι χρόνια μέλος του Λυκείου των Ελληνίδων. Διακριτική αλλά εντυπωσιακή παρουσία στο πλευρό του πρωθυπουργού μας, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των ξένων μέσων για το στυλ της. Οι ενδυματολογικές της επιλογές είναι πάντα απλές και σικάτες και τις εμπιστεύεται, κατα κύριο λόγο, σε Έλληνες σχεδιαστές.



Mehriban Aliyeva - Αζερμπαϊτζάν

Σύζυγος του Προέδρου του Αζερμπαϊτζάν Ilham Aliyev, η 45 χρονη Mehriban είναι μητέρα τριών παιδιών. Έχει σπουδάσει Ιατρική και είναι μέλος της Ολυμπιακής επιτροπής, Πρόεδρος της Γυμναστικής Ομοσπονδίας του Αζερμπαϊτζάν, Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και μέλος πολλών φιλανθρωπικών οργανώσεων. Το στυλ της είναι το "60 s femme fatale" , όπως αυτό χαρακτηρίστηκε, και έχει δημιουργήσει τη στιλιστική "σχολή της δυναστείας Aliyev". Για το ντύσιμό της επιλέγει πάντα τους διασημότερους Ευρωπαίους σχεδιαστές.


photo at: 2.bp.blogspot.com
www.polichicksonline.com
i.dailymail.co.uk
azembassy.us




-----------------------------------------------------

απο ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες , ,