Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Η Χρουσαλά σπάραξε στο κλάμα και η Σκορδά έδωσε ραντεβού τον Σεπτέμβρη

Σάββατο, Ιουλίου 18, 2009



Με κλάματα και ευχαριστίες αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό η Μαριέττα Χρουσαλά και οι πανελίστες της εκπομπής «Η Ελλάδα παίζει». Η συγκίνηση ήταν μεγάλη, καθώς από τη νέα σεζόν η... Ελλάδα δε θα παίζει. Η πρωινή εκπομπή του Alter θα έχει άλλο όνομα και άλλη παρουσιάστρια...

«Στη ζωή καμιά φορά παίρνουμε αποφάσεις και αυτό δε σημαίνει ότι δε μας στεναχωρούν», δήλωσε με λυγμούς η Μαριέττα Χρουσαλά, κοιτώντας την κάμερα.

Η νεαρή παρουσιάστρια παντρεύεται και... νοικοκυρεύεται, γι’ αυτό από την ερχόμενη σεζόν, κατά πάσα πιθανότητα, δε θα έχει δική της εκπομπή.

«Φεύγω κερδισμένη πάρα πολύ, πιο γεμάτη, πιο «πλούσια». Μακάρι να σας ξανακάνω μέρος της καθημερινότητάς μου. Μια συμβουλή από εμένα, να χαμογελάτε, να σκέφτεστε μόνο θετικά και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα», είπε η Μαριέττα, κλαίγοντας... Μαζί της έκλαιγαν και όλοι οι υπόλοιποι, πανελίστες, δημοσιογράφοι και στενοί της συνεργάτες.

Αποχαιρετιστήρια εκπομπή όμως είχε και η Φαίη Σκορδά.

Το «Πολύ Μπλα – Μπλα», μετά από τρία χρόνια έριξε τίτλους τέλους, η ξανθιά παρουσιάστρια όμως δε φεύγει από το κανάλι του Μπουρναζίου... Από Σεπτέμβρη όμως, δε θα λέει «καλό σας μεσημέρι», αλλά «καλημέρα σας»...

«Εμείς δίνουμε ραντεβού τον Σεπτέμβριο...», είπε χαμογελαστή η Φαίη Σκορδά, η οποία σε αντίθεση με τη Μαριέττα Χρουσαλά, δεν έχυσε ούτε ένα δάκρυ.

ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες , ,