Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Τραμπουκισμοί και ξύλο σε μοναχούς,γυναίκες και μικρά παιδιά από "συνιστώσες" του ΣΥΡΙΖΑ στη Μονή Αγίου Διονυσίου στο Λιτόχωρο!!!

Τρίτη, Ιουλίου 07, 2009

πηγη

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ,ΟΜΑΔΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΚΟΜΑ "ΔΗΜΟΤΩΝ",ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΕ ΠΙΣΤΟΥΣ!-ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ Η ΛΙΤΣΑ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ,ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΛΕΜΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Τα χθεσινά γεγονότα στο Λιτόχωρο (για τα οποία μπορείτε να διαβάστε αναλυτικά σ'ένα εξαιρετικό ρεπορτάζ από το ιστολόγιο "Λευτεριά"),δείχνουν την...αγωνία και την πρεμούρα των γνωστών αντιορθόδοξων κύκλων να επιτεθούν ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.


Έτσι λοιπόν,βρήκαν αφορμή από τις διεκδικήσεις της Μονής Αγίου Διονυσίου της περιοχής ,πλασάροντας αρχικά........................

το θέμα στα ΜΜΕ ως "νέο Βατοπαίδι":μάλιστα,δεν έλειψαν και οι γελοιότητες,ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ...ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ,ΚΑΤΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ,ΑΦΟΥ ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ!

Χωρίς λοιπόν να ερευνήσουν κατά πόσο ιχύουν τα χρυσόβουλα,τα σουλτανικά φιρμάνια κλπ που επικαλούνται οι μοναχοί,ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΛΕΕΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΤΙ "Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ"!!!Μάλιστα,θέλοντας να δώσουν μεγαλύτερη έκταση,διοργάνωσαν χθες συγκέντρωση λίγο έξω απο το Μοναστήρι και πορεία κατόπιν προς αυτό.

Πρωταγωνιστής της κινητοποίησης και "πύρινος ομιλητής" εναντίον των "κακών παπάδων",ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης (ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!),Ευαγγελιστής στο θρήσκευμα Τάκης Λεμονόπουλος,ο οποίος ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΝΤΕΣ ΣΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ,ΒΡΩΝΤΟΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ "ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ"!!!Μπορείτε να διαπιστώστε την...ιερή οργή του στην εικόνα αριστερά πάνω!

Στην παρεούλα και η γνωστή (και πανέμορφη!)για τις...φεμινιστικές διεκδικήσεις άρσης του Αβάτου στο Άγιον Όρος,ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ,Λίτσα Αμανατίδου:ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ,ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ-ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ).

Μαζί μ'αυτούς και μέλη του ΕΑΡ (Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα),που πλασάρονται ως "αγνοί πατριώτες",ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ (ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΝΤΡΑ) ΔΗΘΕΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟ,ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

Όλοι αυτοί,μαζί με ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (ΑΦΟΥ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ),ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΙ (ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΩΣ),ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ:ΚΑΠΟΙΟΙ,ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΗ ΜΟΝΗ,ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΩΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!!!ΤΕΛΙΚΑ,ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΡΑΙΜΟΤΕΡΩΝ ΤΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΗΚΑΝ.

Εμείς,ζητάμε επανεξέταση από το ελληνικό κράτος των εγγράφων που επικαλείται η Ιστορική Μονή και σε περίπτωσωση που δεν ισχύουν,να αποδοθούν οι εκτάσεις εκεί που ανήκουν:ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΛΕΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ!ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙ "ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ...ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ:ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!

Δυστυχώς για σας,όμως,ο κόσμος καταλαβαίνει τον ύποπτο ρόλο σας και σας αγνοεί,παρά τους τραμπουκισμούς σας:αλήθεια,ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ;


ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες ,