Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

ΠΑΟΚ: Εξαντλήθηκαν τα διαρκείας, ρεκόρ σε πέντε μέρες

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2009

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως από την ΠΑΕ, το Σάββατο (11/07) εξαντλήθηκαν τα 21.100 εισιτήρια διαρκείας που είχαν τεθεί αρχικά προς ανανέωση και εν συνεχεία προς πώληση, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στη θητεία της διοίκησης Ζαγοράκη. Από 12.200 τη σεζόν 2007-08, πήγαμε στα 19.159 πέρσι και στα 21.100 εφέτος. Μάλιστα η ΠΑΕ αισθάνθηκε την ανάγκη "να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας, που για πολλοστή φορά απέδειξαν ότι είναι συμμέτοχοι στην αναγέννηση του Π.Α.Ο.Κ. σε όλα τα επίπεδα".

Είναι χαρακτηριστικό πως ο ρυθμός διάθεσης σε νέους κατόχους ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός, αφού μόνο πέντε ημέρες από τη στιγμή που έληξε η προθεσμία για τους παλαιούς κατόχους δόθηκαν περίπου 8.000 κάρτες. Γεγονός που φανερώνει την πίστη του κόσμου στην ομάδα και τον ενθουσιασμό για τις κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο. Μάλιστα η ζήτηση ήταν τέτοια που αν η διοίκηση αποφάσιζε να διαθέσει και τα εναπομείναντα 8.000 κομμάτια, θα εξαντλούνταν εν ριπή οφθαλμού. Ήθελε όμως να κρατήσει... απόθεμα δίνοντας τη δυνατότητα και σε φιλάθλους της ομάδας που δεν έχουν τη δυνατότητα να είναι σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας.

Η πώληση 21.100 διάρκειας μεταφράζεται σε ένα ποσό της τάξης των 8 εκ. ευρώ, το οποίο σε δύσκολες περιόδους για την οικονομία είναι ιδιαιτέρως μεγάλο.
Πηγή: contrabet.tv

ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες , ,