Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Καταγγελία για παιδικό βιβλίο δώρο της τυχερής σακούλας με αισχρολογίες στο κείμενο του...

Τρίτη, Ιουλίου 14, 2009

Διαβάστε με μεγάλη προσοχή, για να δείτε την αδιαφορία, την ανευθυνότητα και την αναισθησία των υπευθύνων στους οποίους απευθύνεται η παρακάτω καταγγελία. Εδώ και λίγα χρόνια αρκετά διαδεδομένη είναι στα παιδιά μας η "τυχερή σακούλα". Μέσα στην τυχερή σακούλα την οποία μπορείτε να την προμηθευτείτε για τα ΠΑΙΔΙΑ σας από περίπτερα ή μαγαζία ψιλικών ειδών, τα ΠΑΙΔΙΑ μας θα βρούν διάφορες "εκπλήξεις" που βρίσκονται μέσα σε αυτήν.

Προχθές λοιπόν αγοράσαμε μία τέτοια σακούλα και για το δικό μας παιδί. Είχε μέσα ένα παιδικό βιβλίο ποντιακών και άλλων ανεκδότων, των Εκδόσεων ΣΠΑΘΗ-ΝΙΚΗΤΗΣ. Μέσα λοιπόν στις σελίδες του συγκεκριμένου βιβλίου το οποίο τονίζουμε ότι απευθύνεται σε παιδιά, θαυμάστε τι ωραία ανέκδοτα ήταν τυπωμένα:

Και αυτές οι σελίδες είναι μόνο ένα δείγμα των ανεκδότων που υπήρχαν μέσα. Είναι ντροπή και αίσχος και για την εταιρία που παρασκευάζει και διαθέτει στο εμπόριο τις τυχερές σακούλες αλλά και για τον εκδοτικό οίκο, ακόμα και από λάθος τους, να βρίσκονται αυτά τα βιβλία μέσα. Διότι σίγουρα δεν είναι μόνο ένα βιβλίο το οποίο έτυχε να το βρούμε εμείς.



Τα στοιχεία του ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ όπου μπορείτε να κάνετε τα παράπονα σας για τη συνεργασία που έκανε να τοποθετούνται τα συγκεκριμένα βιβλία μέσα στην τυχερή σακούλα είναι τα εξής:

Όνομα Εκδοτικού Οίκου : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΠΑΘΗ
Ονοματεπώνυμο Εκδότη: ΣΠΑΘΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Θεματικές Κατηγορίες Βιβλίων: Λογοτεχνία
Αναλυτική Περιγραφή Θεματικών Κατηγοριών Βιβλίων: Παιδική Λογοτεχνία
Διεύθυνση: Σ. ΑΝΔΡΙΚΟΥ 9, 19002, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 210 6020358, 6029769
Fax: 210 6020358

Έπεται συνέχεια!
http://enimerwsi-gr.blogspot.com/

ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες ,