Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΥΣ ΜΑΤΑΙΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ.

Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2009


Η μούντζα (διπλή μερίδα) ανήκει δικαιωματικά σε όλους τους παραδόπιστους ματαιόδοξους νεόπλουτους ψευτοαριστοκράτες αυτής της ταλαίπωρης χώρας που λέγεται Ελλάδα. Μιλώ για αυτούς τους μεγάλο επιχείριματιες που νομίζουν ότι είναι αριστοκράτες επειδή μόνο και μόνο έχουν κάποια “φραγκάκια” παραπάνω για τα οποία ακόμα δεν συνειδητοποίησαν ότι τα "σάβανα" δεν έχουν τσέπες.
Μιλώ γι αυτούς που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι μεγάλοι άνθρωποι στην παγκόσμια και στην Ελληνική ιστορία οι «Αθάνατοι» δεν ήταν αυτοί οι πλούσιοι που απλά είχαν μερικά “φραγκάκια” παραπάνω αλλά αυτοί που έδωσαν λόγους για την σημερινή υστεροφημία τους.
Σήμερα υπάρχουν τέτοιοι άξιοι άνθρωποι πλούσιοι και μη οι οποίοι δίνουν ότι έχουν είτε αυτό είναι πνεύμα είτε γνώση είτε και χρήματα σιωπηλά γιατί νιώθουν ότι έτσι πρέπει.
Είναι βλέπετε και θέμα αρχών και αγωγής κάτι που δεν βρίσκεις στα σημερινά νεόπλουτα υπερήλικα λουλούδια του Ελληνικού γίγνεσθαι…
Σήμερα στο προσκήνιο βρίσκεις πάντα τον επιτυχημένο που χρωστάει τα πάντα, από την γούνα της γυναικάς του την δόση του τζιπ του έως και στο νέο “στρίνγκ” που πήρε στην αλλοδαπή που του λέει παραμυθάκια το βράδυ για να κοιμηθεί…
Σήμερα στο προσκήνιο θα δεις την “κυρία” που πουλάει την προίκα της με 100 στρέμματα στο χωριό για να κάνει μια μεζονέτα 300 τμ στην Μύκονο και να παρακαλεί τον κάθε “φούστη” να της κάνει επίσκεψη μπας και την πάρει κάνα media σε φωτώ και έχει να παινεύεται στις εξίσου και πιο πολύ απ αυτήν παραδόπιστες φίλες της. Και φυσικά να είναι γειτόνισσα της άλλης “μεγαλοκυρίας” που μόλις άφησε 350 άτομα στον δρόμο και ήρθε στο νησί των ανέμων να ξεχάσει παρέα με μια ομάδα θεραπευτών γιόγκα και μασέρ και για να μην χαλάσει την αυτοσυγκέντρωση της δεν είπε ούτε γεια σε κείνο το “πτωχό” το ταλαίπωρο που ξεχνάει και το όνομα του ακόμα… α θυμήθηκε Γκάλη τον λένε…. Που στην ουσία αυτός έφταιγε για το όλο περιστατικό αφού χαλάλισε για τέτοια ανάγωγη γυναίκα έστω και 10 σεντς βενζίνης για να την πλησιάσει…
Σήμερα λοιπόν στο προσκήνιο σχεδόν σε όλα τα ΜΜΕ θα δεις αυτούς που φτιάχνονται με τα κλεμμένα του Ελληνικού Δημοσίου να σου δίνουν τους τρόπους να το εξαπατήσεις και συ για να σου φύγει η πίκρα ότι εσύ απόμεινες ο “βλάκας” της παρέας που δεν κονόμησε…
Αυτούς σου προβάλλουν γιατί απλά αυτούς εξυπηρετούν, αφού από αυτούς προέρχονται και από αυτούς τα παίρνουν αφού κι εκείνοι τα αρπάζουν από το ταλαίπωρο και από τόσους διεφθαρμένους πολιτικούς κράτος συντρώγοντας στα ίδια τραπέζια συμμετέχοντας στα ίδια φαγοπότια.
Και ο πολιτικός βέβαια εδώ που τα λέμε αν δεν “φάει” όταν εκλέγει πότε θα “φάει” να γίνει και αυτός ο «σύγχρονος Έλληνας αριστοκράτης» να καμαρώνονται αργότερα πάνω στα κότερα τα παιδιά του και τα εγγόνια του και να το παίζουν κάποιοι σε όσους δεν ξέρουν που τα βρήκαν ???
Σήμερα στο προσκήνιο δεν θα βρεις τους Έλληνες που έχουν πραγματικά πολλά λεφτά ή δεν έχουν να «βγάλουν τον μήνα» και βοηθάνε κόσμο και κοσμάκη ή τους Έλληνες που ασχολούνται με την γνώση το πνεύμα και την τέχνη και τα δωρίζουν πολλές φορές αφιλοκερδώς στο Δημόσιο.
Γιατί αυτοί δεν ασχολούνται βλέπετε με το να βγαίνουν τα ΜΜΕ ή σε φωτώ αγκαλιά με την κάθε ξεφωνημένη” αδελφή που “παίζει” αυτόν τον καιρό στα κανάλια αλλά δουλεύουν και πιστεύουν ότι έστω και μετά θάνατον κάποιοι θα καταλάβουν τι πρόσφεραν και θα τους τιμήσουν με την «Αθανασία» που τους αξίζει.
Αυτούς που συνειδητοποίησαν νωρίς ότι η ζωή τους είναι μια στιγμή στην αιωνιότητα και ότι τα “σάβανα” δεν έχουν τσέπες, τους αυθεντικούς Έλληνες Άριστο-Κράτες
Τα παιδιά των οποίων θα ξέρουν ότι είναι αριστοκράτες όχι επειδή είναι κονομημένα ή παρκάρουν το κάμπριο όπου νάναι επειδή ο μπαμπάς εχεικοννέ” αλλά επειδή δεν πρέπει και δεν συνάγει με το πνεύμα των αρχών και των αξιών που υπάρχουν αλλά καταστρατηγούνται.
Για αυτό λοιπόν και σήμερα πονάνε πολλούς και διαφόρους τα blogs που εμφανίζονται όλο και με μεγαλύτερη συχνότητα.
Τα blogs βλέπετε τον ανάγωγο τον κοινωνικά αμόρφωτο τον κλέφτη τον ψεύτη τον απατεώνα τον δήθεν και γενικά κάθε αλήτη της καθημερινότητας τον ξεμπροστιάζουν και γκρεμίζουν τον ιμιτασιόν γυάλινο τοίχο που νομίζει ότι τον προστατεύει και αυτό πονάει.
Πονάει όσο μπορεί να πονάει το αλάτι που ρίχνεις στην πληγή της ψυχής του για να τον τσούξεις για όσα μεμπτά έχει κάνει στο βωμό της ματαιοδοξίας του και τα ξέρει, και την νιώθει ότι την έχει την πληγή, γιατί είναι κι αυτός άνθρωπος, αλλά δεν τη κλείνει και αυτό είναι το παράδοξο ή το λογικό αφού ίσως από αυτήν συντηρείται.
Στηρίξτε τα blogs για ένα πιο πραγματικό και λιγότερο “δήθεν” αύριο που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά και υλικά όλους.
Μουντζώστε όπως πρέπει οποίους τους αξίζει και απωθήστε ότι μας προωθούν σαν αξία και σαν ιδέα για το συμφέρον τους οι κάθε λογής ματαιόδοξοι παραδόπιστοι νεόπλουτοι.


ΦΡΕΣΚΟΣ


ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σωστός!