Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Μαχαίρωσε συγκρατούμενό του επειδή δεν κατάφερε να τον βιάσει

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2009


Στο επίκεντρο της επικαιρότητας έρχονται για μια ακόμη φορά οι φυλακές της Νέας Αλικαρνασσού στην Κρήτη, όχι όμως για την περιβόητη πλέον «σπείρα των 16» και τις διασυνδέσεις της αλλά για την απόπειρα βιασμού ενός κρατουμένου από έναν άλλο!
Τα σεξουαλικά υπονοούμενα που άφηνε το πρωί της Παρασκευής ο φυλακισμένος, άφηναν αδιάφορο τον συγκρατούμενό του που δεν είχε αποκτήσει ομοφυλοφιλικές τάσεις λόγω της παραμονής του στις φυλακές! Ο νεαρός αντέδρασε έντονα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει αρχικά λογομαχία με βαριές κουβέντες και στη συνέχεια συμπλοκή, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ερωτοχτυπημένος επιχείρησε να βιάσει τον συγκρατούμενό του!
Εκείνος αντιστάθηκε και το επεισόδιο έληξε εκεί… Προσωρινά όμως ,γιατί λίγη ώρα αργότερα οι δύο κρατούμενοι βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι, αυτή τη φορά κρατώντας σπασμένα μπουκάλια, που είναι άγνωστο πώς τα βρήκαν, με τα οποία προσπάθησαν να αλληλομαχαιρωθούν! Πριν προλάβουν να επέμβουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ο παραλίγο βιαστής κατάφερε να τραυματίσει τον συγκρατούμενό του.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο θεραπευτήριο των φυλακών για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και, στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σύμφωνα με την εφημερίδα «Τόλμη» που αποκάλυψε το περιστατικό. Οι απόπειρες βιασμού αποτελούν συνηθισμένο φαινόμενο στα σωφρονιστικά ιδρύματα, όμως σπάνια καταγγέλλονται αφού επικρατεί ο νόμος της σιωπής μεταξύ των κρατουμένων.

www.protothema.gr

Ετικέτες ,