Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Ganguro: ακόμα μία ακραία μόδα από την Ιαπωνία!

Τρίτη, Ιουλίου 14, 2009

Και άλλο κακό φαίνεται οτι βρήκε τους Γιαπωνέζους μετά το Harajucu! Είναι η μόδα του Ganguro! Οι κοπέλες που ακολουθούν τη μόδα αυτή αρέσκονται στα καλιφορνέζικα πρότυπα ομορφιάς: υπερβολικό μαύρισμα, πολλά βραχιόλια και κολιέ, πολύ ξανθό μαλλί, ροζ /πορτοκαλί χρώματα και παπούτσια πλατφόρμες. Προσθέτουν και τη δική τους πινελιά - το εξεζητημένο μακιγιάζ- και θεωρούνται Ganguro. Φανταστείτε οτι οι κοπέλες αυτές χρησιμοποιούν μαύρη μπογιά ως eye liner και λευκό concealer για κραγιόν!



Και γω έρχομαι να ρωτήσω το εξής: Για ποιόν λόγο οι Γιαπωνέζες είναι τόσο ανασφαλείς όσον αφορά το φυσικό τους look και τείνουν να εφευρίσκουν γελοίες μόδες όπως το Ganguru και το Harajucu για να αισθανθούν όμορφες; Κοιτάξτε τις κοπέλες της παραπάνω φωτογραφίας - δυο κλασικές Γιαπωνέζες- και κάντε τη σύγκριση! Δε τις βρίσκετε πανέμορφες; Αυτό δεν είναι το look που τις κάνει να ξεχωρίζουν από όλες τις υπόλοιπες γυναίκες του κόσμου;
Βέβαια, για να είμαστε και δίκαιοι, και οι Ελληνίδες έχουν παρόμοια κολλήματα. Πολλές κοπέλες απορρίπτουν τη μεσογειακή τους ομορφιά και βάφουν τα μαύρα μαλλιά τους κατάξανθα, βάζουν γαλάζιους φακούς επαφής και περνούν άπειρες ώρες προσπαθώντας να μαυρίσουν! το πιο διάσημο Ganguro (οχι κανγκουρό) της Ελλάδας: Τζούλια Αλεξανδράτου!


photo at: bougies.files.wordpress.com
www.fecielo.com
1.bp.blogspot.com

-----------------------------------------------------

από ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες , , ,