Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Greek Restaurant: ουι χαβ ιματζινέισιον!

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2009

Έξυπνες ιδέες από τα Ελληνικά Εστιατόρια του εξωτερικού! Πού είναι οι υπεύθυνοι του Υπουργείου να πάρουν ιδέες; Πού είναι ο ΕΟΤ να παραδειγματισθεί;

Σε περίπτωση που βιάζεσαι και θέλεις να πάρεις τον καφέ στο χέρι, ο Ελληνάρας εστιάτορας στο σερβίρει σε γούνινο κυπελλάκι, με μαιάνδρους, πατριωτικά χρώματα και τη χαρακτηριστική αρχαιοελληνική γραμματοσειρά! Το μήνυμα ένα: "Χαιρόμαστε να σας εξυπηρετούμε". Πρωτότυπο, δε μπορώ να πω! Tres chic!!

Μπορείτε να μαντέψετε τί είναι αυτά; Όχι, δεν είναι απομεινάρια του χθεσινοβραδινού γλεντιού...είναι τα business cards του μαγαζιού! Αντί να πάρεις καρτούλα, παίρνεις το κομματάκι αυτό! Τον παραδέχομαι τον μαγαζάτορα....έχει τρομερή φαντασία!

Η φαντασία του Έλληνα μετανάστη τώρα και στη χαρτοπετσέτα! Βοηθάει το Γερμανό πελάτη να μάθει ελληνικά όσο περιμένει το φαγητό...για να μη βαριέται! Ο Έλληνας είναι χαλαρός...μέχρι να τον σερβίρει θα έχει γεράσει! Τουλάχιστον όμως θα έχει μάθει Ελληνικά και κάποια ωραία μέρη! Come to Delphi...Rhodos...Mykonos!!!

φότοσ ατ: /2.bp.blogspot.com
www.toxel.com
4.bp.blogspot.com




-----------------------------------------------------

από ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες , ,