Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Μια απάτη στο Internet!

Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2009

Πάρα πολλοί χρήστες του internet σοκαρίστηκαν στη θέα των παρακάτω φωτογραφιών που παρέλαβαν με mail.


To mail ανέφερε οτι αυτές είναι πραγματικές φωτογραφίες οι οποίες τραβήχτηκαν απο επιβάτη και βρέθηκαν στο memory stick της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής του, στα συντρίμμια του αεροπλάνου τύπου Β737. Αναφέρονται και λεπτομέρειες, οτι δηλαδή η μηχανή τύπου Casio Z750 ανήκε στον Paulo G. Muller, βραζιλιάνο ηθοποιό από το Puerto Allegre που πέθανε στο ατύχημα αφήνοντας ορφανές τις δυο κόρες του Bruna και Beatriz.
Πολλά τα αεροπορικά δυστυχήματα που συνδέθηκαν με αυτές τις φωτογραφίες. Τα επικρατέστερα ήταν η πτήση 1907 των Gol Airlines (2006) και η πτήση 447 της Air France (01/06/2009). Οι ειδικοί που κλήθηκαν να μελετήσουν τις φωτογραφίες κατέληξαν στο συμπέρασμα οτι αυτές είναι stills από pilot της δημοφιλούς σειράς LOST.



Μελετώντας την προέλευση της φήμης αυτής κατέληξαν στο συμπέρασμα οτι το σχετικό άρθρο αναρτήθηκε για πρώτη φορά στο blog του Βραζιλιάνου Carlos Cardoso στις 26 Οκτωβρίου 2006. Όταν ερωτήθηκε, δικαιολόγησε τη πράξη του λέγοντας οτι "το έκανε για να αποδείξει οτι ο κόσμος δεν αντιμετωπίζει με αρκετή προσοχή και σκεπτικισμό όσα διαβάζει στο internet".

photos at: inboc.files.wordpress.com
www.hoax-slayer.com

-----------------------------------------------------

απο ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες ,