Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Τηλεοπτικό Κους Κους (Όσα έμαθε ο media)

Παρασκευή, Ιουλίου 24, 2009



@ O δημοσιογράφος του οικονομικού ρεπορτάζ Νικος Σαμοΐλης, θα είναι ο παρουσιαστής του νέου real life ριάλιτυ του Alpha στα πρότυπα του Εφιάλτη στη Κουζίνα, όπου θα προσπαθεί να οδηγήσει στην εξυγίανση χρεωμένα νυκοκοιριά. Για το ίδιο concept συζητούσε...
αρχικά ο Σπύρος Χαριτάτος όμως τελικά προτίμησε να παραμείνει στον Ant1!

*Προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ σχετικά με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, λάβαμε το εξής :Αγαπητοί συνάδελφοι,
μετά από 8 χρόνια άριστης συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR CHANNEL, αποφάσισα να αλλάξω τηλεοπτική στέγη για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και συγκεκριμένα θα είμαι μέλος του «ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ» στον Alpha.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους μόνιμους τεχνικούς (ENG CREW & ΜΟΝΤΕΡ) του STAR, που με την εμπειρία, το φιλότιμο και την αγάπη τους για το ρεπορτάζ με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια να φέρω στο φως αρκετά αποκλειστικά θέματα.

Στην 10χρονη πορεία μου στην τηλεόραση, το STAR αποτέλεσε εκτός από το δεύτερο σπίτι μου, το πιο καλό σχολείο (πανεπιστήμιο) και ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού κ. Σταμάτης Μαλλέλης τον καλύτερο δάσκαλο δημοσιογραφίας.

Ένα ευχαριστώ φαντάζει πολύ λίγο στα όσα μου έμαθε και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια ο κ. Σταμάτης Μαλλέλης. Το πρώτο που θα μου λείψει στη νέα μου συνεργασία θα είναι σίγουρα οι συμβουλές του.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του σταθμού κ. Π. Κυριακόπουλο και τον Γεν. Διευθυντή κ. Κ. Αλκαλάι για την άρτια συνεργασία, αλλά και όλους τους συνάδελφους ρεπόρτερ για τη δημιουργική συνεργασία που είχαμε.
Με Εκτίμηση
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

@ Πυρετωδώς ετοιμάζουν στο Star Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου τη νέα τους απογευματινή εκπομπή που τα βασικά στοιχεία της θα είναι το χιούμορ και φύσικα το gossip. Στην ομάδα της εκπομπής έκλεισε και η Γιολάντα Διαμαντή η οποία έπειτα απο πολλά χρόνια θα κάνει τη τηλεοπτική της επιστροφη.


@ Mε το Star και συγκεκριμένα με την εκπομπή Πρωινή Μελέτη συζητάει η Δάφνη Μπόκοτα ώστε να ενταχθεί στο πάνελ της απο Σεπτέμβρη. Προς το παρόν η ΕΡΤ δεν της δίνει το ok ώστε να εμφανίζεται στην εκπομπή αλλά εκείνη επιμένει...



@ Θέμα χρόνου είναι να ανακοινώσει και επίσημα το Alter ότι το νέο πρωινό ψυχαγωγικό του πρόγραμμα απο Σεπτέμβρη αναλαμβάνει η Φαίη Σκορδά. Στο καθημερινό μεσημεριανό πάλι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπαθεί να πείσει ότι μπορεί να τα βγάλει μια χαρά μόνη της ενώ η Βάσια Λόη απλά περιμένει την απόφαση των υπευθύνων.
http://mediakanea.blogspot.com

Ετικέτες , ,