Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Million Dollar Babies.... τα πιο ακριβά πράγματα του κόσμου!

Σάββατο, Ιουλίου 18, 2009

Σας παρουσιάζουμε τα πιο ακριβά πράγματα που θα μπορούσε κανείς να έχει στην ιδιοκτησία του. Κοστίζουν πολλά εκατομμύρια και προορίζονται μόνο για λίγους.

Το πιο ακριβό σπίτι του κόσμου είναι το Updown Court, που βρίσκεται στο Surrey της Αγγλίας. Κοστολογείται στα 138 εκατομμύρια δολάρια και είναι μεγαλύτερο απο το παλάτι του Buckingham. Έχει 103 δωμάτια, 24 κρεβατοκάμαρες με δικό τους μπάνιο, μπόουλινγκ, πέντε πισίνες, γήπεδα για squash και τένις, σινεμά 50 θέσεων, πάρκινγκ, κελάρι και δωμάτιο πανικού.

Το πιο ακριβό αμάξι στον κόσμο είναι το Bugatti Veyron 16.4 και αξίζει 1,5 εκατομμύρια δολάρια.

Τα πιο ακριβά παπούτσια του κόσμου αξίζουν 920,000 αγγλικές λίρες και είναι εμπνευσμένα απο τα κόκκινα παπούτσια του Κόσμου του Οζ. Είναι στολισμένο με 690 ρουμπίνια και φτιάχτηκαν ώστε να τα φορέσει διάσημη star στο κόκκινο χαλί των Βραβείων Oscar.

Το ακριβότερο κινητό στο κόσμο είναι το Lemillion της εταιρίας Goldvish και αξίζει 1 εκατομμύριο ευρώ. Είναι στολισμένο με χρυσό και 150 γραμμάρια διαμάντια Wesselton 18 καρατίων και προσφέρεται σε λευκό, κίτρινο και ροζ. Το σχέδιό του είναι τέτοιο ώστε να θυμίζει δυο κάλτσες βαλμένες μαζί.

Το ακριβότερο ρολόι του κόσμου σχεδιάστηκε απο την εταιρία Choppard και αξίζει 2,5 εκατομμύρια δολάρια. Είναι στολισμένο με τρία διαμάντια σε σχήμα καρδιάς, ένα λευκό 15Κ, ένα ροζ 12Κ και ένα μπλε 11Κ. Επίσης έχει μικρότερα διαμάντια 163Κ σε χρώματα κίτρινο και λευκό.


Το ακριβότερο χριστουγεννιάτικο στολίδι του κόσμου αξίζει 20,000 ευρώ. Είναι στολισμένο με χρυσό 12Κ και 120 διαμάντια VS1 5,1 Κ.

photo at: www.fonearena.com
www.newluxuryitems.com
www.overseaspropertymall.com
www.strangecosmos.com
stylefrizz.com


-----------------------------------------------------

απο ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες ,