Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

O Eminem παραδέχτηκε οτι βιάστηκε όταν ήταν παιδί!

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2009

Σοκ στη κοινή γνώμη προκάλεσε το γεγονός οτι λευκός ράπερ Eminem παραδέχτηκε δημοσίως οτι ως παιδί, βιάστηκε κατ' εξακολούθηση από το δεσμό της μητέρας του. Μάλιστα, λέει και λεπτομέρειες, καθώς αναφέρει οτι ο συγκεκριμένος υπάνθρωπος του έδενε με θηλιά το λαιμό και μετά ασκούσε πάνω του σεξουαλική βία. Εάν οι ισχυρισμοί του ισχύουν, η άσχημή του εμπειρία μπορεί να είναι και ο λόγος που ο ίδιος έχει εξελιχτεί σε έναν αρκετά προβληματικό και βίαιο άνθρωπο. Αυτός τουλάχιστον το εκφράζει ως δικαιολογία! Όπως και να το κάνουμε, η απεχθέστατη αυτή πράξη αφήνει ανεξίτηλα σημάδια, ειδικά όταν δεν αντιμετωπιστεί κατάλληλα με τη βοήθεια ειδικού.
Δράττομαι της ευκαιρίας για να αναφέρω οτι δυστυχώς στη χώρα μας η παιδεραστία δεν διώκεται όπως θα έπρεπε. Όχι μόνο δεν τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη, αλλά στους φυλακισμένους παιδεραστές δίνονται και διήμερες άδειες, στη διάρκεια των οποίων αυτοί οι υπάνθρωποι ξαναβιάζουν παιδιά. Λέγεται, βέβαια, οτι η αντιμετώπισή τους από τους συγκρατούμενούς τους είναι η χειρότερη....αυτό είναι κάπως παρηγορητικό, αλλά τί να το κάνεις;
Εφόσον στη χώρα μας δεν επιβάλλεται η θανατική ποινή, μπορούμε τουλάχιστον να τους υποβάλλουμε σε χημικό ευνουχισμό όπως σε άλλες χώρες της Ευρώπης; Αυτές τις πολιτισμένες; Πρέπει πάση θυσία να προστατεύσουμε τα παιδιά μας!

photo at: www.gossipcheck.com

-----------------------------------------------------

απο ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες , , ,