Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Η νέα απόλυτη Ελληνίδα Star είναι εδώ....

Τρίτη, Ιουλίου 07, 2009


Παρόλο οι fans της τέως "απόλυτης Ελληνίδας Star" - της Άννας Βίσση - αντιδρούν εντονότατα στη νέα αυτή πραγματικότητα, η αλήθεια είναι οτι ο συγκεκριμένος τίτλος έχει εδώ και πολύ καιρό αλλάξει χέρια.
Τον διεκδίκησε και τον κατέκτησε με το σπαθί της η 27 χρονη Έλενα Παπαρίζου. Είναι η καλλιτέχνης που κυριαρχεί στην ελληνική pop μουσική σκηνή αποκλειστικά και μόνο μέσω της δουλειάς της. Τα CD της γίνονται αμέσως επιτυχίες χάρη στη μουσικότητά τους (και όχι στο βωμολοχικό και προκλητικό τους στίχο) και της έχουν χαρίσει χρυσές και πλατινένιες διακρίσεις. Μετά τη πρωτιά της στη Eurovision, κατάφερε να περάσει τα σύνορα της χώρας μας και να αποκτήσει επίσημα fan clubs σχεδόν σε κάθε Ευρωπαϊκή χώρα. Κάθε χρονιά είναι η απόλυτη κυρίαρχος στα Mad Music Awards.....
Η εμφάνισή της μοντέρνα, σικάτη, προσεγμένη και προπαντός συμβατή με την ηλικία της, είναι το στιλιστικό masterpiece του στυλίστα Al Giga. Το στυλ της αντιγράφεται ακόμα και από ξένες καλλιτέχνιδες Πρόσφατο παράδειγμα η τουρκάλα εκπρόσωπος στη Eurovision, Hadise.
Η Έλενα δε προκαλεί με την ιδιωτική της ζωή και δεν επιδιώκει να βρίσκεται σε πρωτοσέλιδα χάριν σε αυτή. Είναι χρόνια αρραβωνιασμένη με τον manager της, Τόνυ Μαυρίδη.... την κινητήριό της δύναμη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αξιοπρέπειάς της, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε το θάνατο του πατέρα της. Δε θέλησε καμία δημοσιότητα και ζήτησε από τους δημοσιογράφους χρόνο και χώρο για πένθος.
Ακομπλεξάριστη και ειλικρινής, δεν έχει πρόβλημα να παραδεχτεί οτι έχει κάνει πλαστική επέμβαση. Επίσης, πριν από λίγο καιρό δε δίστασε να βάλει 10 κιλά διαμαρτυρόμενη για το ρατσισμό που αντιμετωπίζουν οι παχουλές γυναίκες. Αυτοσαρκάζετα για το γεγονός οτι διαθέτει...μεγάλες πατούσες!!
Όλα τα παραπάνω την κάνουν ένα σωστό πρότυπο για τις νέες κοπέλες και να χαίρει άκρας εκτίμησης από όλους
Η Βασίλισσα "απέθανε"...Ζήτω η νέα Βασίλισσα!!

Απο:ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

photo at: www.kykladen-iseln.de

Ετικέτες , ,

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ναι,ναι
Είναι καταπληκτική
αν και δεν ακούω επι τούτου εγχώρια μουσική, όταν 'πέφτω' στο ραδιόφωνο σε τραγούδι της το αφήνω να παίξει.
Ασε που μιλάει σωστά ελληνικά.
ενώ η πρώην 'απόλυτη' ΄μειονεκτεί

Ζήτω η νέα Βασίλισσα