Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Οι TV Stars πάνε διακοπές, η τηλεόραση αναβαθμίζεται!!

Τετάρτη, Ιουλίου 15, 2009

Είναι άτομα που ανεχόμαστε με δυσκολία όλη τη τηλεοπτική σεζόν. Άτομα που δε γνωρίζουμε για ποιό λόγο πρέπει να τους ανεχόμαστε, για ποιό λόγο υπάρχουν στη τηλεόραση. Οι καναλάρχες λένε οτι αυτοί "αρέσουν στο κόσμο"! Να μας πουν και μας ποιός είναι αυτός ο κόσμος, γιατί προσωπικά χαίρομαι που πήγαν όλοι τους διακοπές!! Τώρα πια ανοίγω τη τηλεόραση και βλέπω ενδιαφέρουσες ξένες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ Στην ουσία έφυγαν και ησύχασε το κεφάλι μας, απαλλαχθήκαμε από το μεγαλύτερο μέρος της μπουρδολογίας της TV!! Ας δούμε ποιοί είναι αυτοί...

Ανδρέας Μικρούτσικος

Ευτυχώς το πρωινό του τελείωσε και γλιτώσαμε. Μία ακόμη άσχημη σεζόν για τον Ανδρέα και ήταν λυπηρό έως γελοίο να τον βλέπεις να το προσπαθεί τόσο πολύ. Για ακόμα μια χρονιά ανεχτήκαμε την φοβερή αερολογία του και την ασταμάτητη πολυλογία του! Δε καταλαβαίνω γιατί είχε panel, αφού οι άμοιροι δε κατάφερναν ποτέ να σταυρώσουν κουβέντα.... τον έβλεπες επί 3 ώρες να σχολιάζει μόνος του την επικαιρότητα
Χειρότερη στιγμή αυτή τη σεζόν: Ο σχολιασμός του διαζυγίου του με τη Δήμητρα Ρουμπέση από αέρος. Εξέθεσε τη προσωπική του ζωή για τα νούμερα...κατάντια!



Γρηγόρης Αρναούτογλου

Συμπαθητικό παιδί, δε λέω, αλλά ήταν ξεκάθαρο οτι είχε ξεμείνει από ιδέες. Καλά, αυτό ήταν εμφανές από πέρυσι. Φέτος τον είδαμε να το παλεύει ξανά και ξανά χωρίς αποτέλεσμα, ώσπου κατέφυγε στη γνωστή του μέθοδο. Για ακόμα μια φορά, ακόμα μια χρονιά, γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του...ερωτεύτηκε το παιδί! Μπορεί έτσι να είναι το παλικάρι, αλλά ήταν εμφανές οτι το γεγονός αυτό τον βόλεψε στα νούμερα. Ξαφνικά άρχισαν όλοι να βλέπουν την εκπομπή προσπαθώντας να διακρίνουν κάποια τρυφερή χειρονομία προς την αγαπημένη και συμπαρουσιάστριά του και δημοσιογράφοι περίμεναν έξω από το κανάλι για να δουν αν έρχονται μαζί το πρωί
Χειρότερη στιγμή αυτή τη σεζόν: Το κρυφτούλι με τους δημοσιογράφους. "Δε θέλω να μιλάω για τη προσωπική μου ζωή"...και καλά!

Γιώργος Αυτιάς

Ο Ρομπέν Δασών της πρωινής ζώνης, το αποκούμπι του κάθε συνταξιούχου. Ξέρει τα πάντα όλα όσον αφορά τα οικονομικά και μας καλημερίζει καθημερινά με αυτό το ύφος του...χμμμ...το υφάκι το κάπως τελοσπάντων. Χτυπιέται στα πατώματα καθημερινά για να υπερασπιστεί τους πονεμένους και αδικημένους του τόπου...σε υπερβολικό βαθμό. Κατόπιν μαλώνει με όλους τους συμπαρουσιαστές του για να υπερασπιστεί το σωστό και το δίκαιο. Ο Ξανθόπουλος της πρωινής ζώνης: το Όσκαρ Α' Αντρικού Ρόλου σε Δραματική Ταινία του ανήκει δικαιωματικά!
Χειρότερη στιγμή αυτή τη σεζόν: Προσπαθούσε από αέρος να πείσει έναν άνθρωπο να μην αυτοκτονήσει Καλό αυτό, ώσπου τον παρακάλεσε να μη πέσει όσο θα έχει διαφημίσεις, να περιμένει να επιστρέψει στον αέρα . Τραγελαφικό!

Άννα Δρούζα

Της γυναίκας της φαινότανε στο πρόσωπο πόσο πολύ δεν της άρεσε η εκπομπή της, γιατί λοιπόν να αρέσει σε μας; Η εκπομπή της στερούνταν φαντασίας, καθώς καθ' όλη τη σεζόν ανακύκλωνε τα ίδια και τα ίδια θέματα: 1) Τους emo, 2) τη Κατερίνα που έγινε Μπάμπης , 3) Τον Αντώνη που έγινε Τάνια, 4) Τους παχύσαρκους που ήθελαν να χάσουν κιλά, 5) τα όρια της σάτιρας του Λ. Λαζόπουλου και 6) το διαγωνισμό μαγειρικής! Αυτό ήταν! Για ποιό λόγο το κανάλι επέλεξε να συνεχίσει την εκπομπή της, δε το κατάλαβα ποτέ!
Χειρότερη στιγμή αυτή τη σεζόν: Το να προβάλλει άτομα με σεξουαλικές ιδιαιτερότητες μέρα μεσημέρι! Και με φοβερές λεπτομέρειες!! Δε λέω, και αυτοί άνθρωποι είναι και θα έπρεπε να έχουν βήμα να πουν την άποψή τους, απλά σε μια άλλη τηλεοπτική ζώνη. Βλέπουνε και παιδάκια εκείνη την ώρα...είναι και η ίδια μάνα, θα έπρεπε να το ξέρει.

Όλγα Τρέμη

Μας έλεγε με πολύ ύφος τις ειδήσεις κάθε βράδυ και με ακόμα πιο πολύ ύφος αντιμετώπιζε τους καλεσμένους του δελτίου που έχουν αντίθετη άποψη από τη δική της. Χαρακτηριστική στιγμή το Δεκέμβριο, μετά το τραυματισμό του νεαρού αστυνομικού στα Εξάρχεια. Καλεσμένος ήταν ο εκπρόσωπος των αστυνομικών Ελλάδος και όταν αυτός τόλμησε να πει "έχετε ευθύνη και σεις οι δημοσιογράφοι για τη στοχοποίηση των αστυνομικών", η κα Τρέμη άρχισε να μιλάει ακατάπαυστα απο πάνω του μην αφήνοντας να ακουστεί καμία από τις απόψεις και θέσεις του. Πολύ δημοκρατικό αυτό!!
Χειρότερη στιγμή αυτή τη σεζόν: Όταν διερύγνυε τα ιμάτιά της στη προσπάθειά της να μας πείσει οτι δεν είδε το ροζ DVD...ναι, καλά! Το πιστεύουμε, ούτε εμείς θα το βλέπαμε άλλωστε, ειδικά αν ήμασταν δημοσιογράφοι!

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Υπεύθυνος για όχι μια, αλλά δυο ίδιες εκπομπές στην Ελληνική τηλεόραση (ποτέ δε κατάλαβα ούτε τη διαφορά τους, ούτε το γιατί πρέπει να υπάρχουν δυο ίδιες εκπομπές απο τον ίδιο δημοσιογράφο). Ο έτερος Ρομπεν των Δασών της TV, πρέπει να ομολογήσω οτι πολλά από τα θέματά του έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Από την άλλη, οι καλεσμένοι του οι οποίοι καλούνται να σχολιάσουν σοβαρά θέματα είναι πολλές φορές άνθρωποι γραφικοί και κάπως φαιδροί. Αρχίζουν να λένε βλακείες και να μιλάνε όλοι μαζί, να μαλώνουν και να προσβάλλουν ο ένας τον άλλον. Έτσι η εκπομπή χάνει τη δημοσιογραφική της αξία και σχολιάζεται μόνο για τις κόντρες μεταξύ των καλεσμένων.
Χειρότερη στιγμή αυτή τη σεζόν: Το απο αέρος "άδειασμα" του φίλου και συνεργάτη του Θέμου Αναστασιάδη, σε μια προσπάθεια να διαχωρίσει τη θέση του στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου. Tres chic....

Αννίτα Πάνια

Οι εκπομπές που κάνει δε μου αρέσουν καθόλου. Μαζεύει άτομα που υστερούν εμφανισιακά ή σε επίπεδο νοημοσύνης και τα εκθέτει προς τέρψιν του κοινού , για τη τηλεθέαση. Επίσης, έχουμε τη χαρά να παρακολουθούμε και άτομα κάπως χαμηλού κοινωνικού επιπέδου να ξεκατινιάζονται στο τηλεοπτικό πλατό. Να με συγχωρέσει η κα Πάνια, αλλά στο θέμα θα έπρεπε να είχε προ πολλού παρέμβει το ΕΣΡ!
Χειρότερη στιγμή αυτή τη σεζόν: Οι Τσε-Γκεβαρισμοί της. Για ποιό λόγο ετόλμησαν οι μπάτσοι - γουρούνια - δολοφόνοι να σταματήσουν το αυτοκίνητό της και - άκουσον , άκουσον- να τη πάνε στο Τμήμα! Η αγωνίστρια Αννίτα έκανε μήνυση και ζητάει εκατομμύρια ευρώ από τους αστυνομικούς. Για ποιό λόγο είπαμε; Γιατί εγώ δε κατάλαβα!!






Όλα τα μεσημεριανά

Εκεί και αν ησύχασε το κεφάλι μας. Επειδή οι παρουσιαστές μαζί με τα panel τους είναι πολλοί νοματαίοι, τους βάζω όλους μαζί. Ειδικά τα panel αποτελούνται απο φοβερές προσωπικότητες. Αρέσκονται στο να σχολιάζουν τους διάσημους , πολλές φορές με πολύ υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς (πχ νταλίκα) και να προβάλλουν φαιδρά άτομα και γραφικούς χαρακτήρες. Αρέσουν, λένε στο κόσμο, αυτά! Συμφορά μας....
Χειρότερη στιγμή αυτής της σεζόν: Το γεγονός οτι υπήρξαν όλοι τους συνυπεύθυνοι στη ψυχική κατάρρευση γνωστής τραγουδίστριας. Την έστειλαν στο ψυχιατρείο και μετά όλοι τους κάνανε τους ανήξερους. Ντροπή τους, αλλά δεν συγκινήθηκαν και πολύ...συνεχίζουν με την ίδια μέθοδο!

Ποιός ξέρει τί μας περιμένει από Σεπτέμβριο... η ιδέα και μόνο με τρομάζει!! Μήπως να τους στείλουμε σε μόνιμες διακοπές δημοσία δαπάνη; Προσφέρω 20 ευρώ....άλλος κανείς;


photo at: www.xorislogokrisia.gr
3.bp.blogspot.com
www.enimerosi24.gr
4.bp.blogspot.com
www.heise.de
www.myday.gr
im3.yupi.gr
2.bp.blogspot.com





-----------------------------------------------------

από ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες , ,