Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

ΛΑ.Ο.Σ vs BLOGS

Κυριακή, Ιουλίου 05, 2009


Αληθεύουν αυτά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο;
Αληθεύει πως ο Γ.Γ. της Κ.Ε του ΛΑ.Ο.Σ κος Μπαμίχας αναφερόμενος γενικά στους Έλληνες bloggers μας αποκάλεσε ...έρποντα σκουλήκια του ιντερνέτ;;;;;;
Αληθεύει πως ο Καρατζαφέρης μίλησε για ύποπτες «εκφράσεις» από blogs που θέλουν να ελέγξουν το κόμμα;;;;; και αν αληθεύουν αυτά....γιατί δεν μίλησαν συγκεκριμένα και μίλησαν γενικόλογα απαξιώνοντας τα Ελληνικά ιστολόγια στο σύνολο τους;
δεν καταλαβαίνουν πως απαξιώνουν ακόμη και τα δικά τους blogs; γιατί δεν είπαν συγκεκριμένα ποιούς εννοούν σκουλήκια; γιατί δεν είπαν συγκεκριμένα ποιές είναι αυτές οι ύποπτες "εκφράσεις" που θέλουν να ελέγξουν το κόμμα τους και πως; και τι εννοούν "έλεγχο τους κόμματος"; κινδυνεύει η προεδρία Καρατζαφέρη από τα blogs; η απλά ενοχλεί τον πρόεδρο η κριτική και ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα για όλα τα ιστολόγια; Δεν απαιτούμε απαντήσεις... ελπίζουμε απλά πως θα βρεθεί το φιλότιμο να δοθούν απαντήσεις...
*** Για μια ακόμη φορά να επισημάνουμε το αυτονόητο για τους καλοθελητές: Το παρόν κείμενο εκφράζει μόνο τους διαχειριστές του greekalet... και δεν προέρχεται από κανένα άλλο παράγοντα...δυστυχώς στην Ελλάδα του 2009 τα αυτονόητα δεν είναι τόσο αυτονόητα για όλους!
http://www.greekalert.com/2009/07/blog-post_8763.html

Σχόλιο μέλους από την ομάδα "BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ"

Δεν είχαμε σκοπό ν' ασχοληθούμε με κανέναν κύριο "Mπαμίχα" ή όπως αλλιώς μπορεί να την λένε αυτήν την ασημαντότητα μέσα στο κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ
Γιατί όντως το συγκεκριμένο κόμμα (στα γραφεία του) είναι δυστυχώς γεμάτο από ασήμαντα ανθρωπάκια. Και λέμε δυστυχώς διότι ο γράφων το παρόν σχόλιο, έτυχε να περάσει από τον συγκεκριμένο χώρο όπου παρέμεινε ενεργός για 6 συναπτά έτη. Και ευτυχώς που ήρθαν τα πράγματα έτσι και του δόθηκε η χρυσή ευκαιρία να φύγει απ' αυτό το " αβέβαιο σπήλαιο ιδεών" και να μπορεί με άλλους ελεύθερους και καταξιωμένους συνανθρώπους του να εκφράζεται, να πράττει και να συλλογάται ελεύθερα.
Διότι όπως εγώ, και πολλοί άλλοι πίστεψαν πως είχαμε εισέλθει σ' ένα νέο αλλά υγιή κομματικό χώρο που επαγγελλόταν αυτά ακριβώς που ο αρχηγός του ρητορικά και με αρκετή πειθώ μας έλεγε από τις εκπομπές του καναλιού του ή με όποιο άλλο τρόπο. Αποδείχτηκαν όμως στάχτες και φούμαρα οι θησαυροί που ο "ηγέτης" επαγγελλόταν συνεχώς και ακατάπαυστα. Αυτά που συμβαίνουν μέσα στο κόμμα, δεν έχουν καμιά σχέση μ' αυτά που μπορεί να πιστεύει ο κάθε αδαής. Στο κόμμα αυτό "τρέφονται" ουκ ολίγα "μικρά ανθρωπάκια" τα οποία δεν έχουν καμιά σχέση με την πολιτική. Έχουν σχέση όμως με τη ρουφιανιά, με την λάσπη, με τις βωμολοχίες, με την κατεργαριά, με την κακομοιριά, με τις ακραίες σκέψεις, με την όποια θολούρα και με ό,τι αρνητικό μπορεί να βρει κανείς σ' ένα ομοίωμα ανθρώπου.
Σαν τέτοιο χαρακτηρίζoυμε και τον κύριο αυτό που οι συνάδελφοί μας bloggers από το "Greek alert" τον ονομάζουν " Γ.Γ. του κόμματος".
Εμείς τον εξομοιώνουμε με την εικονιζόμενη αλογόμυγα που βλέπετε πιο πάνω στη φωτογραφία, η οποία είναι πιο χρήσιμη ακόμα και για τον άνθρωπο απ' ότι ο εν λόγω "κύριος". Βέβαια στο κόμμα σας κύριε "πρόεδρε Γιώργο" έχετε αρκετά "διαμάντια" που κάθε άλλο παρά καλό σας κάνουν και σε σας τον ίδιο αλλά και στην εικόνα του κόμματός σας γενικά. Φροντίστε να μάθετε τι εννοούμε και να τα απομακρύνετε, γιατί αυτό είναι σε υπερθετικό βαθμό "λερωμένο".
Δεν έχουν άδικο αυτοί που σας αποκαλούν με χαρακτηρισμούς που συγγενεύουν με τις Χούντες. Το γιατί ; βρείτε το εσείς.
Και βέβαια μην πιστέψετε πως το πρόσφατο νουμεράκι που καταγράψατε στην ευρωκάλπη, είναι και η πραγματική σας εικόνα στην ελληνική κοινωνία. Έξυπνος είσαι και τα ξέρεις Γιώργο καλύτερα από πολλούς αυτά.
"Μάζεψε" λοιπόν, το στόμα κάποιων εκεί στον ΛΑ.Ο.Σ που έχουν ξεσαλώσει κατά των Bloggers, γιατί οι τελευταίοι που μπορεί να σας φταίνε είναι οι Bloggers !!! Και ψάξτε τις όποιες αιτίες της κακομοιριάς σας αλλού, κι όχι στους bloggers.
Η κοινωνία των Bloggers και η τίμια τεράστια οικογένεια ολόκληρης της μπλοκόσφαιρας δεν υπόκειται και ούτε σκύβει το κεφάλι σε φασιστικές μεθόδους που πιθανόν κάποια δικά σου "στελέχη", κατ' εμάς "υπάνθρωποι", να θέλουν να επιβάλουν.
Αν έχετε κάποιο υπαρκτό πρόβλημα με κάποιους συναδέλφους μας, να βγείτε καθαρά και ξάστερα να τους καταγγείλετε και όχι με αισχρούς τρόπους να ρίχνετε τη γνωστή λάσπη που εν τέλει εμάς δεν μας αγγίζει. Και δεν μας αγγίζει διότι έχουμε την καλήν έξωθεν μαρτυρία του αναγνωστικού μας κοινού.
Τα νούμερα και τα τελευταία "μιντιακά" γεγονότα μας επαληθεύουν και ταυτόχρονα διαψεύδουν και εσάς αλλά και τους λοιπούς "διώκτες" μας.
Θα επανέλθουμε, αν χρειαστεί.....


ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες , , ,

1 Σχόλια:

geenagr είπε...

Eimai ena erpon skouliki tou internet!! parrrrrrron!!!!! Ke Mpamixa prosexte...ena mikro skoulikaki (opws px to saraki) mporei an einai arketa epimono na rixei oloklhro spiti! Mhpws auto fovaste telika? xaxaxaxaxaxaxaxaxa