Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

AEK, ΠΑΟΚ πάνε Conn-X TV;

Παρασκευή, Αυγούστου 14, 2009


Πριν δύο εβδομάδες το... θρίλερ αφορούσε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Τώρα το θέμα έχει να κάνει με τους εκπροσώπους μας στο Europa League. Τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων Βασλούι-ΑΕΚ και Χέρενφεν-ΠΑΟΚ για τα προκριματικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης εξελίσσονται σε ένα μίνι θρίλερ που λογικά θα έχει κατάληξη το αργότερο μέχρι το βράδυ της Παρασκευής...


Νεώτερες πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως στον ΟΤΕ είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι πως μέχρι αύριο θα μπορέσουν να ανακοινώσουν την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των δύο αγώνων που σε αυτή την περίπτωση θα μεταδοθούν απ' το Conn-X TV Sport. Άνθρωπος της ΕΡΤ με τον οποίο μίλησε η στήλη τόνισε πως η δημόσια τηλεόραση δεν "καίγεται" για την απόκτηση των δικαιωμάτων απ' την στιγμή που ξεκινούν οι μεταδόσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ πάντα υπάρχει η περίπτωση Nova που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Το σίγουρο είναι πως ο ΟΤΕ έχει κάνει πολύ μεγάλη προσφορά για να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων Βασλούι-ΑΕΚ και Χέρενφεν-ΠΑΟΚ.

Τηλεθέαση Πολωνίας-Ελλάδας

Το φιλικό Πολωνίας-Ελλάδας που μετέδωσε το MEGA είδαν ως και περίπου 900.000 "ζευγάρια μάτια" με αντίστοιχη μέγιστη τηλεθέαση 9.2% και 36.5%.

Ευρωμπάσκετ και στο διαδίκτυο...

Τα δικαιώματα μετάδοσης όλων των αγώνων της Ευρωμπάσκετ που θα γίνει 7 με 20 Σεπτεμβρίου στην Πολωνία απέκτησε ο ΣΚΑΙ, όχι όμως για την τηλεόραση, αλλά για το διαδίκυτο. Τους αγώνες θα μεταδώσει το skai.gr.
Νίκος Μαυρομάτης

http://www.gazzetta.gr/content/view/43333/73/

Ετικέτες