Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Νεαρός Γάλλος τεμάχισε τη φίλη του όταν του αποκάλυψε ότι έπασχε από AIDS

Τρίτη, Αυγούστου 18, 2009

Σε οκτώ κομμάτια τεμαχίστηκε το βράδυ της Παρασκευής μια νεαρή γυναίκα από τον φίλο της στο Σαιντ Ετιέν, της κεντροανατολικής Γαλλίας, στον οποίο είχε αποκαλύψει πως είχε προσβληθεί από AIDS, ανακοινώθηκε χθες .

Το κερματισμένο σώμα της γυναίκας ανακαλύφθηκε........... στα σκουπίδια το βράδυ της Κυριακής, έπειτα από την ομολογία του 25χρονου φίλου της, ο οποίος είχε συλληφθεί νωρίτερα έπειτα μετά που εξομολογήθηκε το έγκλημά του σε κάποιον γνωστό του.

Το δράμα εκτυλίχθηκε στην κατοικία του νεαρού, στην οποία γιόρταζε τα 25α του γενέθλια με τη φίλη του, μια τοξικομανή την οποία είχε συναντήσει πριν οκτώ ημέρες.

Έπειτα από μια οργιαστική βραδιά και ενώ βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης, ο νεαρός πρότεινε στην κοπέλα σεξουαλική επαφή, την οποία εκείνη αρνήθηκε, ανακοινώνοντάς του πως είναι φορέας του AIDS, τονίζουν οι ίδιες πηγές.

Εκτός εαυτού, ο νεαρός φέρεται να την χτύπησε βίαια προτού τη στραγγαλίσει. Αφού μετέφερε το πτώμα στο μπάνιο, το έκοψε σε οκτώ κομμάτια με ένα πριόνι, το οποίο ωστόσο δεν έχει βρεθεί έως τώρα.

Η αστυνομία μπόρεσε να συλλέξει όλα τα κομμάτια και αύριο θα διεξαχθεί η νεκροψία.

ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες ,