Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Έδεσε σκύλο στο αυτοκίνητο του και τον έσερνε μέχρι να πεθάνει!

Κυριακή, Αυγούστου 02, 2009

Μία φρικιαστική ιστορία κακοποίησης ζώου εξελίχθηκε στην Κάρυανη του νομού Καβάλας όπως προκύπτει μετά από σχετική μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε το φιλοζωικό σωματείο “Αίσωπος”.
Σύμφωνα με τη μήνυση «στην Κάρυανη του νομού Καβάλας, ένας οδηγός...


έδεσε από το ως άνω όχημα από το πόδι σκύλο τον οποίο και εφόνευσε, αφού πρώτα τον κακοποίησε και βασάνισε με ιδιαίτερη σκληρότητα, οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα σε χωματόδρομο πίσω από τα νεκροταφεία της Κάρυανης προς το παλιό χωριό» σέρνοντας το δύστυχο ζώο πάνω στο δρόμο! Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια των περιοίκων και των παραθεριστών μεταξύ των οποίων υπήρχαν και μικρά παιδιά.
Χαρακτηριστικό της ανάλγητης συμπεριφοράς του βασανιστή ήταν ότι παρά τις φωνές και τα όσα μύρια άκουσε από τους περιοίκους, όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά επιτάχυνε το αυτοκίνητο του με αποτέλεσμα το δεμένο ζώο να υποφέρει φρικτά μέχρι να επέλθει ο θάνατος του. Πέρα από το αυτό κάθε αυτό περιστατικό του βασανισμού του άτυχου ζώου, από τον τρόπο με τον οποίο οδηγούσε ο αχαρακτήριστος, έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των περαστικών που αμέριμνοι κυκλοφορούσαν στην περιοχή. Ο βασανιστής, αφού βεβαιώθηκε ότι ο σκύλος δεν ζει πλέον έκοψε το σκοινί και πέταξε το άψυχο σώμα στα σκουπίδια θέτοντας έτσι σε κίνδυνο και την υγεία των κατοίκων της περιοχής από τον άταφο σκύλο.
[kavalanet.gr]

ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες ,