Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Γάλα με ανθρακικό από την Coca Cola

Κυριακή, Αυγούστου 16, 2009

Γάλα

Ένα νέο και παράξενο “αναψυκτικό” ετοιμάζεται να λανσάρει η γνωστή σε όλους μας εταιρεία αναψυκτικών Coca Cola, το οποίο θα έχει ως βασικό του συστατικό τα γάλα. Ουσιαστικά θα είναι ένα αεριούχο γάλα, δηλαδή ένα αποβουτυρωμένο γάλα με ανθρακούχο νερό, με άρωμα φρούτων και ζάχαρη.

Το νέο αυτό ηδύποτο, το οποίο ονομάζεται “Vio” και κυκλοφορεί σε 4 γεύσεις, παρασκευάστηκε από ειδικούς στα εργαστήρια της εταιρείας στην Ατλάντα και έχει ήδη αρχίσει η δοκιμή του στην αγορά της Νέας Υόρκης, ενώ αποτελεί μια ευρύτερη πρωτοβουλία της εταιρείας για την παραγωγή ροφημάτων με βάση το γάλα. Η τιμή πώλησης του είναι 1,5 δολάρια και όπως δηλώνει κάποιος από τους δημιουργούς του η γεύση του είναι “σαν να κάνει πάρτι γενεθλίων μια πολική αρκούδα”. Όσον αφορά το πότε θα φτάσει και στη χώρα μας, η εταιρεία αναμένει να δει την αγοραστική κίνηση του προϊόντος στις ΗΠΑ και αν αυτή κριθεί ικανοποιητική, θα αρχίσει η διάθεσή του και στον υπόλοιπο κόσμο.

Παρόλο που το γεγονός ότι περιέχει γάλα μπορεί να το θεωρήσει ως ένα αναψυκτικό με υψηλή διατροφική αξία και επομένως υγιεινό, η περιεκτικότητά του σε 26 γραμμάρια ζάχαρη (ποσό που αντιστοιχεί σε μια μη διαιτητική Κόκα Κόλα) και 1,5 γραμμάριο λίπους, μάλλον προδίδουν το αντίθετο.

Όπως δηλώνει και ένας Βρετανός παραγωγός στους Τimes: “Οτιδήποτε βοηθάει στην πώληση του γάλακτος είναι καλό. Εάν η Κόκα Κόλα θέλει να εμπορευθεί αεριούχο γάλα, είμαστε ευτυχείς”. Τέλος, και οι υπόλοιποι παραγωγοί γαλακτοκομικών προϊόντων ελπίζουν ότι το νέο ρόφημα θα ενισχύσει την κατανάλωση γάλακτος.


πηγη: www.otherside.gr

ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την δεκαετια του εβδομηντα οι τοτε αναρχικοι μεταξυ αλλων ελεγαν 'γαλα με ανθρακικο'.Ηλθε η εποχη της υλοποιησης του απαξιωτισμου και της υπερβασης.Για γελια ειναι.