Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Αλλεργικός στο ασύρματο Internet

Κυριακή, Αυγούστου 16, 2009

Πονοκέφαλος από Wi-Fi

Ο Στιβ Μίλερ, Dj σε κλαμπ, αποκάλυψε ότι έχει αλλεργία στα κύματα του Wi-Fi, τα οποία του δημιουργούν αδιαθεσία και ζαλάδες. Ο Μίλερ, γνωστός ως “Afterlife” δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τρένα, να μείνει σε ξενοδοχεία ή να πηγαίνει σε κεντρικά σημεία λόγω της ευαισθησίας του στο… ασύρματο Ίντερνετ.

Βρίσκεται ανάμεσα στο 2% του πληθυσμού που υποφέρει από ηλεκτρομαγνητική υπερευαισθησία. Το κακό γι’ αυτόν είναι ότι ο αριθμός των ιδιωτών και των επιχειρήσεων που εκπέμπουν το σήμα αυξάνονται συνεχώς.

Ο Μίλερ ανέφερε στην εφημερίδα “The Sun”: “Νιώθω σαν εξόριστος στoν πλανήτη μου. Είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις σημείο χωρίς Wi-fi σήμερα. Αν πάω κάπου και υπάρχει, φεύγω αμέσως”.

Το μόνο “καταφύγιό” του από τα “κύματα” είναι το σπίτι του, το οποίο διαθέτει τοίχους με επένδυση γρανίτη, πάχους 18 ιντσών και βρίσκεται σε ένα χωριό κοντά στο Φάλμουθ.

Ο Μίλερ πιστεύει ότι η πλειοψηφία των πονοκεφάλων από τους οποίους υποφέρουν οι άνθρωποι στην εργασία, μπορεί να αποδοθεί στο ασύρματο Ίντερνετ των γραφείων.

“Έχω μιλήσει με φίλους που εργάζονται σε γραφεία, που καταλήγουν να ζουν με παυσίπονα λόγω των καθημερινών πονοκεφάλων”, είπε. “Απενεργοποίησαν τα κύματα και αμέσως σταμάτησαν οι πονοκέφαλοι” πρόσθεσε.

[via]

Ετικέτες