Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Φωτάκη κάλεσε o Ρεχάγκελ!

Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2009


Δεν συνηθίζει τις εκπλήξεις ο Ότο Ρεχάγκελ σε ότι αφορά τους παίκτες που καλεί για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας, όμως αυτή την φορά ο Γερμανός φρόντισε να την κάνει. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε για πρώτη φορά τον Γιώργο Φωτάκη που έτσι επιβραβεύεται για την πολύ καλή παρουσία του στους αγώνες του ΠΑΟΚ. Ανέλπιστη ήταν εξάλλου και η κλήση του Μιχάλη Σηφάκη ως...
τρίτου τερματοφύλακα μαζί με τους Χαλκιά και Τζόρβα. Παράλληλα, εκτός εθνικής έμειναν και πάλι Μπασινάς και Δέλλας, αντίθετα με τους Νίνη και Πλιάτσικα που παραμένουν μέσα στις επιλογές του Ρεχάγκελ για τα ματς με Ελβετία (5/9) και Μολδαβία (9/9). Ο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών για τους δύο συγκεκριμένους αγώνες της Εθνικής Ανδρών στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πρόκειται για τους: Χαλκιά, Τζόρβα, Σηφάκη, Βύντρα, Πατσατζόγλου, Μόρα, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Κυργιάκο, Σπυρόπουλο, Κατσουράνη, Τζιόλη, Καραγκούνη, Μάκο, Φωτάκη, Νίνη, Πλιάτσικα, Σαλπιγγίδη, Χαριστέα, Λυμπερόπουλο, Γκέκα, Αμανατίδη, Σαμαρά.
Ο Γερμανός τεχνικός πήρε τους Νίνη, Πλιάτσικα από την Ελπίδων, μιας και οι Παπαδόπουλος, Σαμαράς και Κατσουράνης βρίσκονται στο όριο καρτών και επιθυμεί να τους έχει έτοιμους σε περίπτωση τιμωρίας. Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την 1/9/2009 στο ξενοδοχείο «Vouliagmeni Suites» και ώρα 12.30.

http://aelole.blogspot.com

Ετικέτες ,