Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Η πρώτη φορά των stars!

Σάββατο, Αυγούστου 29, 2009


Η πρώτη φορά δεν ξεχνιέται ποτέ, αν και κάποιες φορές θα ήταν καλύτερα να ξεχνιέται. Για την Κάρμεν Ηλέκτρα ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης. Η Μαντόνα δεν θυμάται με σιγουριά ποιος ήταν ο πρώτος της, ενώ ο Ελτον Τζον αποκαλύπτει ότι ήταν καλύτερη η δεύτερη φορά αφού την πρώτη πήγε με… γυναίκα!

Τζέσικα Σίμπσον, 29 ετών, τραγουδίστρια και ηθοποιός
Στα δώδεκά της τραγουδούσε στη χορωδία μιας εκκλησίας του Ντάλας και έπαιρνε... αρχές από τις αδερφές Ελεν και Πάμελα. Ορκίζεται ότι... «χάρισα την παρθενιά μου στον σύζυγό μου Νικ Λάτσεϊ, την πρώτη νύχτα του γάμου μας, σε ηλικία 22 χρόνων».

Μπρουκ Σιλντς, 43 ετών, ηθοποιός και μοντέλο
Στα δώδεκά της υποδύθηκε την πιο νεαρή πόρνη στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία «Pretty Baby», ενώ στη συνέχεια έγινε ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της Αμερικής. Η ίδια όμως λέει: «Μισούσα το σώμα μου, γι' αυτό περίμενα μέχρι τα 22 μου για να κάνω έρωτα με έναν συμφοιτητή μου στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον». Σήμερα ωστόσο μετανιώνει για την τόση αναμονή.

Μαράια Κάρεϊ, 39 ετών, τραγουδίστρια και παραγωγός
Υπέφερε από το «σύμπλεγμα του μιγά» (ο πατέρας της ήταν Αφροαμερικανός), φοβόταν ότι δεν θα άρεσε και γι’ αυτό... «έφτασα παρθένα στο γάμο μου με τον Τόνι Μοτόλα, σε ηλικία 23 ετών» εξηγεί η διάσημη σταρ.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς, 27 ετών, ποπ σταρ
Για πολλά χρόνια διαφήμιζε την παρθενιά της. Ομως, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ της κατέστρεψε διά μιας την εικόνα του «καλού κοριτσιού» που είχε χτίσει όταν αποκάλυψε ότι η Μπρίτνεϊ ήταν μόλις 14 χρόνων όταν του χάρισε την παρθενιά της. Ετσι νόμιζε όμως... Σύμφωνα με έναν πρώην δικηγόρο της ποπ σταρ, είχε προηγηθεί την ίδια χρονιά ο Ρεγκ Τζόουνς.

Ελτον Τζον, 62 ετών, ροκ σταρ
<
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν θυμάται την πρώτη του φορά, αλλά τη δεύτερη. Ηταν το 1971 στο Σαν Φρανσίσκο. «Ηταν η πρώτη μου αμερικανική περιοδεία. Για να το γιορτάσω, έχασα εκ νέου την παρθενιά μου στο “Hotel Miyako”. Αυτή τη φορά από έναν άντρα. Ηταν μεγαλειώδες» λέει με περηφάνια.

Πάρις Χίλτον, 28 ετών, επιχειρηματίας
Η χρυσή κληρονόμος της αυτοκρατορίας Χίλτον έχει χάσει πια το μέτρημα των συντρόφων της. Τη βοήθησε λοιπόν να θυμηθεί ο γιος του τηλεοπτικού παραγωγού Ααρον Σπέλινγκ, Ράντι, ο οποίος αποκάλυψε ότι μαζί του κοιμήθηκε για πρώτη φορά... «κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου στο Παλμ Σπρινγκς. Η Πάρις ήταν 15 ετών και εγώ 17. Θυμάμαι ότι είχε δυσκολευτεί να κλείσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο με το επώνυμό της».

Μαντόνα, 51 ετών, ποπ σταρ
Οι φήμες λένε ότι έχασε την αγνότητά της σε ηλικία 16 ετών, στο Μίσιγκαν, σε μια καλοκαιρινή κατασκήνωση. Ο νεαρός που της έκλεψε την καρδιά ήταν ο μαύρος Νέιθαν Γουέστ, τον οποίο και δεν ξαναείδε έκτοτε. «Εκείνο το βράδυ είχα δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας!» λέει γεμάτη υπονοούμενα η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία όμως αμέσως το ξανασκέφτεται και λέει: «Ή μήπως ο πρώτος μου ήταν ο Ράσελ;»

Κάρμεν Ηλέκτρα, 37 ετών, πρώην μοντέλο, τραγουδίστρια, τηλεπαρουσιάστρια
«Το είχα κάνει σε ηλικία 16 ετών, στο Σινσινάτι, στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου. Εκείνος δεν άξιζε τον κόπο. Λυπάμαι που δεν περίμενα να το κάνω την κατάλληλη στιγμή με τον κατάλληλο άντρα» ομολογεί η ίδια.

Σιένα Μίλερ, 27 ετών, ηθοποιός
Το έκανε σε ηλικία 16 ετών, στην κρεβατοκάμαρά της, με το πρώτο «αληθινό» αγόρι της και με τη συγκατάθεση της μητέρας της. «Η μαμά δεν ήθελε να πάω ποιος ξέρει πού, εκτός σπιτιού... Εκείνη επέμεινε: ή κάτω από τη στέγη του σπιτιού μας ή πουθενά!» θυμάται η Σιένα.

Ντέιβιντ Ντουκόβνι, 49 ετών, ηθοποιός
«Ημουν 14 χρόνων όταν έκανα έρωτα για πρώτη φορά με μια 13χρονη, πιο έμπειρη από μένα» αποκαλύπτει ο δημοφιλής σταρ, ο οποίος φαίνεται ότι το απόλαυσε τόσο πολύ, που μεγαλώνοντας εκδήλωσε σεξομανία και νοσηλεύτηκε σε ειδική κλινική απεξάρτησης.

Αντζελίνα Τζολί, 34 ετών, ηθοποιός και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ
«Το σεξ δεν μου ήταν αρκετό. Γι' αυτό πήρα ένα μαχαίρι και άρχισα να τον κόβω και αυτός έκανε το ίδιο σε μένα» θυμάται η Αντζελίνα για την πρώτη της φορά, που ήταν σε ηλικία 14 ετών.

Κέιτ Χάντσον, 30 ετών, ηθοποιός
«Η πρώτη μου φορά ήταν στο λύκειο. Ημουν τρελαμένη με εκείνο το αγόρι! Το σεξ είναι ένα φανταστικό πράγμα, αρκεί να μη γίνεται με απερισκεψία» αποκαλύπτει η δημοφιλής ηθοποιός.


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ


[Πηγή]

Ετικέτες ,