Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

World of Warcraft σε ταινία

Κυριακή, Αυγούστου 16, 2009

WoW: Wrath Of The Lich King

Ο Σάμ Ράιμι συμφώνησε τελικά με την Blizzard Entertainment για να σκηνοθετήσει την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του διασημότερου παιχνιδιού στον κόσμο “World of Warcraft”.

Ο σκηνοθέτης των Spiderman θεωρείται ο καταλληλότερος για να ζωντανέψει κινηματογραφικά τον σκοτεινό και απολαυστικό κόσμο του Warcraft, ενός παιχνιδιού στρατηγικής που έγινε μανία από το 1994 και έχει περίπου 11,5 εκατομμύρια παίκτες το μήνα.

Ο ίδιος ο Ραίμι δήλωσε πως στον πυρήνα του, το Warcraft είναι μια φανταστική και γεμάτη περιπέτεια ιστορία. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα εργαστώ με μια τόσο δυναμική ομάδα παραγωγής, που θέλουν να προσαρμόσουν το παιχνίδι στην μεγάλη οθόνη».

Στην ανακοίνωση της η Blizzard αναφέρει πως «το πάθος του Ραίμι για το παιχνίδι είναι αδιαμφισβήτητο και είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσει ένα απίστευτο φιλμ, αντάξιο του φαινόμενου που λέγεται Warcraft».

Πάντως στα διαδικτυακά φόρα, έχει ανάψει η συζήτηση για την υπόθεση της ταινίας, η οποία όπως αναφέρεται θα προσπαθήσει να φέρει στις αίθουσες και αυτούς που δεν έχουν ασχοληθεί με το εν λόγω παιχνίδι. Ο κόσμος θα είναι πιο προσιτός στο μέσο κοινό, χωρίς να έχει περίπλοκους ή πολύ τρομακτικούς χαρακτήρες.

Πολλοί δε εκφράζουν φόβους ότι θα πρόκειται περισσότερο για μια ταινία πολέμου, όπου θα έχει χαθεί η έννοια του φανταστικού…

Εν αναμονή του καστ των ηθοποιών ωστόσο, πολλοί σιγούν αναμένοντας να δουν και τους πρωταγωνιστές που θα πλαισιώσουν τον κόσμο του Warcraft και μετά να κρίνουν.

Επισκεφτείτε την ανεπίσημη ιστοσελίδα της ταινίας του World of Warcraft, φτιαγμένη από θαυμαστές για θαυμαστές.

[via]

Ετικέτες ,