Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

50 διάσημες καυτές γυναίκες στην παραλία

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 08, 2009

Hayden Panettiere

Αποκαλύπτουμε την πραγματικότητα πίσω από μερικές από τις πιο διάσημες και σέξι γυναίκες του πλανήτη: είναι το ίδιο καυτές φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα; Βγάλτε τα συμπεράσματα σας, με τη βοήθεια του φωτογραφικού άλμπουμ του ΜΕΝ 24, με τις bikini εμφανίσεις της φετινής χρονιάς.

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει αρχίσει για τα καλά εδώ και λίγες εβδομάδες και να έχουμε μπροστά μας όλον τον Αύγουστο για μπάνια και διακοπές, αλλά εκεί μακριά στο Χόλιγουντ οι ρυθμοί δεν είναι οι ίδιοι. Οι σταρ μπορούν να πεταχτούν μέχρι το Μεξικό ή το Μαϊάμι μέσα στο Φεβρουάριο και να λιαστούν με αποτέλεσμα να μπορούμε να βλέπουμε πληθώρα φωτογραφιών από τις εξορμήσεις τους πριν καν μπει ο Σεπτέμβριος.

Αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: οι γυναίκες των φαντασιώσεων μας με τα απολύτως απαραίτητα στην οθόνη του υπολογιστή μας για να κάνουν ακόμα πιο καυτό τον καύσωνα!

Μερικές από τις 50 κυρίες που έπιασε ο φακός των παπαράτσι, αποδεικνύουν ότι όντως υπάρχει σοβαρός λόγος που κυριαρχούν στις φαντασιώσεις μας.

Ετικέτες , ,