Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

"Το σύνδρομο του καημού της Barbie"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 08, 2009


"Ένα νέο και ... πολλά υποσχόμενο group στο facebook! Επίκαιρο και ειρωνικό, που σκοπό έχει να συγκεντρώσει όσους από εμάς αποφασίσουν να ζήσουν σ' ένα παράλληλο σύμπαν. Ή σε όσους, ασυναίσθητα και ασυνείδητα, τηλεμεταφέρονται εκεί. Είναι εδώ και δεν είναι, κάτι τους φταίει, κάτι τους...


λείπει, κάτι πάει στραβά -σίγουρα- αλλά δεν είναι απλώς γκρινιάρηδες.

Είναι κομματάκι apolitic, κομματάκι "καλλιτέχνες", κομματάκι εγωκεντρικοί και στοχαστικοί.

Επειδή δε μπορώ να γίνω πιο σαφής κι επειδή -όντως- πρόκειται περί συνδρόμου που κατατρώει τα σπλάχνα της νέας γενιάς (και σε κάνει είτε να γελάς με τα "ανέκδοτα" των πασχόντων, είτε να κλαις με μαύρο δάκρυ για τα στενά μυαλά τους ή ακόμη να ταρακουνάς τον πλησίον μπας και συνέλθει), αποδίδω τιμές στη χρήστη-δημιουργό Dammy Diamantoula Chatziantoniou και παραπέμπω στα πρώτα λόγια του "Τοίχου" του group και στο link:

"Σύνδρομο του καημού της barbie: σύνδρομο που εμφανίζεται σε άτομα πάσης ηλικίας, παιδείας, γένους και έθνους. Τα συμπτώματα, για να τα διαγνώσετε, είναι άπειρα και εύκολα θα τα διακρίνετε. Συνήθως, τα άτομα αυτά είναι στον κόσμο τους και δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα των θεμάτων που τίθενται σε μια συζήτηση, συνήθως σας τη σπάνε με τις άκυρες ατάκες τους και κυρίως σας εξαγριώνουν είτε με τις άσκοπες απορίες τους είτε με τις παράταιρες παρεμβπάσεις σε φλέγοντα ζητήματα.

Επίσης, μπορείτε να καταλάβετε ότι ένα άτομο πάσχει από αυτό όταν ο κόσμος κάιγεται κι αυτό (το άτομο) χτενίζεται, όταν καράβια χάνονται κι ακούτε να σας λένε ότι θα βρέξει και άλλα παρόμοια περιστατικά..

Στις περισσότερες περιπτώσεις, επειδή η κατάσταση είναι στα πρώιμα στάδια μπορεί να θεραπευτεί άμεσα, αλλά υπάρχουν και εξαιρετικά επικίνδυνες περιπτώσεις που κοντεύουν να φτάσουν στο τελευταίο στάδιο, πράγμα που σημαίνει και την άμεση απομάκρυνση από αυτούς λόγω πιθανότητας μετάδοσης(...)"

Η συνέχεια στο group...



Υ.Γ.: Το join στο group ισοδυναμεί με θαρραλέα δήλωση αυτογνωσίας."
http://mediasoup.gr/

Ετικέτες