Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Ένα πάρτι στο οποίο όλα επιτρέπονται

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 08, 2009

Στην Αυστραλία και συγκεκριμένα σε ένα θέρετρο διακοπών στο τροπικό Queensland πρόκειται να γίνει ένα πάρτι στο οποίο όλα θα επιτρέπονται. Το πάρτι διάρκειας 30 ημερών θα διοργανωθεί προκειμένου το θέρετρο να καταφέρει να αντεπεξέλθει στην οικονομική κρίση και αυτό που θα το κάνει να ξεχωρίσει από όλα τα κοινά πάρτι είναι το γεγονός ότι οι συμμετέχοντες αν θέλουν θα μπορούν να κυκλοφορούν γυμνοί αφού τα ρούχα θα είναι προαιρετικά.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο θέρετρο επιχειρεί να κάνει ένα τέτοιο πάρτι, αφού και πριν από 3 χρόνια είχε εισβάλει η αστυνομία για να σταματήσει “πάρτι ανταλλαγής συντρόφων” μετά από παράπονα αξιωματούχων της πολιτείας. Πάντως σύμφωνα με τον δήμαρχο Val Schier, δεν πρόκειται να υπάρξει επέμβαση των αρχών αν δεν έχουμε παράβαση κάποιου νόμου από τους συμμετέχοντες.

Ο ιδιοκτήτης του θέρετρου “White Cockatoo” (τροπικό πουλί), Tony Fox, δήλωσε: “Οι δύσκολοι καιροί, απαιτούν δραστικά μέτρα. Το μέρος θα μεταβληθεί σε περιοχή ηδονής, μιας και όλα θα επιτρέπονται. Δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας για να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό.”

Γεγονός επίσης αποτελεί πως ο τουρισμός στην Αυστραλία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία έχει μειωθεί κατά πολύ εξαιτίας της διεθνούς οικονομικής κρίσης με μείωση 7,6%. Τέλος, ο κύριος Fox δήλωσε ότι το θέρετρο έχει ήδη γεμίσει για την διάρκεια του μήνα που θα γίνει το συγκεκριμένο πάρτι στο δάσος.

πηγη:www.otherside.gr

ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες