Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Big Brother's Pronostar

Σάββατο, Μαΐου 09, 2009
Posted by RaMSyS



"Μ' αρέσει το sex" τραγουδάει -τρόπος του λέγειν- η Έλενα Βέντη (τώρα θα μου πείτε ποια είναι αυτή; Θα σας τη δείξω λίαν συντόμως) και φαίνεται ότι αρέσει και στους γερμανούς τηλεθεατές του Big Brother. Γιατί μόλις αποχώρησε από αυτό η πορνοσταρ Annina Ucatis, τα νούμερα-όχι οι συμμετέχοντες αλλά αυτά της γερμανικής AGB- πήραν τον κατήφορο.




Έτσι οι υπεύθυνοι του reality προκειμένου να μην τραβάνε τα μαλλιά τους τράβηξαν πίσω την πορνοστάρ που λέγαμε, την αμόλυσαν μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδερφού και αυτή τόκανε το θαύμα της. Στρίμωξε -στην κυριολεξία- με το extra extra extra large στήθος της έναν συμπαίχτη της και τον έκανε να πει το δεσπότη... Παναγιώτη. Για να τους αφήσουν να επιδοθούν απερίσπαστοι δε, απομόνωσαν τους υπόλοιπους παίχτες σε ένα δωμάτιο και τους άφησαν χώρο να αναπτύξουν το ταλέντο τους στην αρένα του σεξ.




Όσο διαρκούσε δε το ερωτικό όργιο οι κάμερες ήταν ανοιχτές στο φιλοθεάμον γερμανικό κοινό. Και ω! του θαύματος. H τσόντα live αυτή αποδείχθηκε σωτήρια για το reality, η τηλεθέαση του οποίου πήρε την ανηφόρα κι έκανε τα μηχανάκια να σπάσουν! ίσως τώρα θα πρέπει να προβληματιστούν. Μήπως να του άλλαζαν όνομα; Αντί για Big Brother θα μπορούσε να λέγεται Big Jumping... Δείτε και κάποιες φωτογραφίες της Annina Ucatis μόνη της, στο σπίτι του μεγάλου... άλματος και με τον... τυχερό που έβγαλαν τα μάτια τους... Κουράγιο...


















Πηγή: http://show-bitch.blogspot.com/

Ετικέτες ,