Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Ιδιαίτερα μαθήματα στο Ταντρικό Σεξ

Κυριακή, Μαΐου 10, 2009
Posted by RaMSyS

Θες κάτι παραπάνω από το σεξ; Θες να αποκτήσεις μια επαφή με τον σύντροφό σου πέρα από τη σαρκική; Η πανάρχαια τέχνη του ταντρικού σεξ είναι αυτό που ζητάς. Με καταγωγή από τα βάθη της Ινδίας και με ιστορία πολλών χιλιετιών υπόσχεται να σου χαρίσει νύχτες μαγεμένες, εφόσον μάθεις να χειρίζεσαι τα βασικά της κουμπιά. Ακολούθησε το τελετουργικό του ταντρικού και έλα ένα βήμα πιο κοντά στην απόλαυση.
Εν αρχή ην η ατμόσφαιρα: διακόσμησε το δωμάτιο σου σαν ένα χώρο ιερό και απόκρυφο. Κάλυψε τα φώτα και τις λάμπες με χρωματιστά μαντήλια, άναψε κεράκια και κάψε μερικά από τα αγαπημένα σου αιθέρια έλαια. Στρώσε το κρεβάτι με σατέν μεταξωτά σεντόνια και ντύσου ανάλογα. Στο ταντρικό συμμετέχουν όλες οι αισθήσεις, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις και την παραμικρή λεπτομέρεια. Καλό είναι να κλείσεις όλες τις πηγές (τηλέφωνα, φαξ, ίντερνετ) επικοινωνίας με τον έξω κόσμο, να καθαρίσεις ακόμα και το μυαλό σου από τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας, για να φτάσετε την ζητούμενη βαθύτερη ένωση.
Η δικιά σου εμφάνιση: ξεκίνα με ένα ωραίο χαλαρωτικό μπάνιο μέσα σε γάλα και αιθέρια έλαια. Κατόπιν ντύσου με ιδιαίτερης υφής εσώρουχα, είτε σατέν, είτε βελούδινα είτε από δαντέλα. Σκέψου τον εαυτό σου σαν μια θεά που είναι έτοιμη να λατρευτεί από τους πιστούς (η καλύτερα τον Ένα και μοναδικό πιστό της).
Η σωστή στάση του σώματος: καθίστε αντικριστά ο ένας με τον άλλο και φυσικά κράτα ίσια την σπονδυλική σου στήλη (μπορείς να μπεις και στην αγκαλιά του) για να ευθυγραμμίσετε τα επτά ενεργειακά κέντρα του κορμιού σας (τσάκρα): της βάσης (ένστικτο και ασφάλεια), το ιερό τσάκρα (σεξουαλική ενέργεια και συναίσθημα), της καρδιάς (αφοσίωση και αγάπη), της κορώνας (σύνδεση με το Θείο και το Ανώτερο), του ηλιακού πλέγματος (δύναμη και ελευθερία), του τρίτου ματιού (προαίσθημα και διορατικότητα) και του λαιμού (ομιλία και έκφραση).

Ανταλλαγή ενέργειας: για να φτάσετε στο σημείο της βαθύτερης ένωσης και ανταλλαγής ενέργειας, είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που θα διαχειρίζεσαι την αναπνοή σου. Πάρε πέντε βαθιές και αργές ανάσες και προσπάθησε να συγχρονίσεις την αναπνοή σου με αυτή του συντρόφου σου (μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο παραπάνω την πρώτη φορά αλλά θα τα καταφέρετε θαυμάσια μετά από λίγο). Τοποθέτησε το δεξί σου χέρι πάνω στην καρδιά του και εκείνος το ίδιο. Χτυπώντας ελαφρά το συγκεκριμένο σημείο απελευθερώνεται η ενέργεια της αγάπης. Το αριστερό σου χέρι βάλτο στην πλάτη του (εκείνος θα αντιγράφει τις κινήσεις σου). Έτσι, δημιουργείτε έναν ενεργειακό κύκλο αγάπης που σας αγκαλιάζει και μπορείτε να μοιραστείτε και τον έρωτα.
Ο οργασμός δεν είναι σκοπός: αντίθετα από τη λογική του σεξ στην Δύση, το ταντρικό σεξ δεν έχει ως αυτοσκοπότον οργασμό αλλά τη διατήρηση της κορύφωσης για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο. Για το λόγο αυτό οι αναπνοές καθ' όλη τη διάρκεια της πράξης πρέπει να είναι πολύ αργές και βαθιές και όχι γρήγορες γιατί θα οδηγήσουν πιο σύντομα στον οργασμό. Αυτό σημαίνει πως όταν ένας από τους δύο πλησιάσει κοντά στην κορύφωση, πρέπει να σταματήσετε μερικά λεπτάκια για να κοπάσει η διέγερση και να συνεχίσετε κατόπιν.
Λέμε ναι στην έντονη διέγερση: ωραία τα κεράκια και οι ατμόσφαιρα και η ανταλλαγή ενέργειας, αλλά επί του πρακτέου αν δεν υπάρχει διέγερση, δεν υπάρχει και σεξ (ταντρικό). Βρες τι είναι αυτό που ερεθίζει το σύντροφό σου. Καθώς τον αγγίζεις σε διάφορα σημεία, ρώτησέ τον που νιώθει μεγαλύτερο ερεθισμό. Επικεντρώσου στο πώς θα του δώσεις απόλαυση για να φτάσεις κι εσύ στην ηδονή. Επικοινωνείτε σωστά με λεκτικά και παραλεκτικά μηνύματα. Ταντρικό σεξ δεν σημαίνει σεξ στα μουγγά αλλά το αντίθετο. Μιλήστε και μοιραστείτε τα κλειδιά της απόλαυσης. Αν χρειαστεί δοκιμάστε μια ποικιλία στάσεων για να βρείτε αυτή που πραγματικά σας ταιριάζει. Και φυσικά κοιταχτείτε. Καθ'όλη τη διάρκεια της πράξης, έχε τα μάτια σου καρφωμένα επάνω του. Στο τάντρα οι ντροπές δεν έχουν καμία θέση.
Δοκίμασε τη στάση: ανέβα επάνω του και καθώς χαμηλώνεις το σώμα σου μπροστά του, εκείνος διεισδύει. Φρόντισε να αναπνέεις αργά καθώς χαμηλώνεις τοπ κορμί σου για να στείλεις την ενέργειας του έρωτα στο πέος του με σκοπό να πάρει από εκεί το δρόμο και για την καρδιά του. Έπειτα, εκείνος με την αναπνοή του θα στείλει τη δική του ερωτική ενέργεια από το πέος στον κόλπο σου και από εκεί στην καρδιά σου. Φυσικά, μπορείτε να δοκιμάσετε κι άλλες στάσεις μέχρι να βρείτε αυτή ου σας ταιριάζει, χωρίς να χάνετε όμως την οπτική επαφή, το άγγιγμα, το χάδι και την συγχρονισμένη αναπνοή.
Λίγο πριν την κορύφωση: πρέπει να μείνετε ενωμένοι σαν δύο κορμιά που έγιναν ένα. Η επαφή πρέπει να ξεκινά και να τελειώνει σε όλα τα σημεία του σώματος, από τα χέρια , την καρδιά, τα πόδια, το στήθος και φυσικά τα γεννητικά όργανα.
Οι λέξεις κλειδιά:: ενέργεια, αναπνοή, επαφή, διέγερση, άγγιγμα, χάδι, ατμόσφαιρα, αισθησιασμός, συναίσθημα, παράταση της ηδονής.

Πηγή: www.womenonly.gr

Ετικέτες