Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Αδιάφορες οι Αυστραλές για το σεξ

Κυριακή, Μαΐου 10, 2009
Posted by RaMSyS

Αδιάφορες οι Αυστραλές για το σεξ

Σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδας «Ηerald Sun», στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 Αυστραλοί, οι ερωτηθέντες ομολόγησαν πως είχαν τουλάχιστον μία φορά ερωτική επαφή υπό την επήρεια αλκοόλ, αν και στη συνέχεια το μετάνιωσαν.

Η έρευνα έδειξε ότι το 22% των ερωτηθέντων, εκ των οποίων το 18% ήταν ανήλικοι και το 16% παρθένοι, δεν πήρε τις απαραίτητες προφυλάξεις κατά τη σεξουαλική πράξη.

Ειδικός σε θέματα αλκοόλ και σεξ επιστήμονας είπε ότι «δεν προβαίνουν σε σεξουαλικές πράξεις μόνο μεθυσμένοι νεαρής ηλικίας, αλλά και μεγαλύτερης». Η υπερβολική δε κατανάλωση οινοπνευματωδών οδηγεί πολλά άτομα να κάνουν πράγματα και να υιοθετήσουν συμπεριφορές, που δεν θα αποφάσιζαν σε διαφορετικές συνθήκες.

Σε ερώτηση, για το πόσο τακτικά ένα ευτυχισμένο ζευγάρι θα πρέπει να κάνει έρωτα, το 1/3 απάντησε: τρεις φορές την εβδομάδα. Επιπλέον, και πάντα σύμφωνα με την έρευνα, περισσότερες από τις μισές γυναίκες δήλωσαν ότι είναι πολύ κουρασμένες και δεν έχουν διάθεση για περισσότερο σεξ, ενώ το 32% των ανδρών είπε ότι οι ερωτικές τους σύντροφοι πλέον δεν δείχνουν ενδιαφέρον για σεξ.

Τέλος, άλλη μια πικάντικη αποκάλυψη της έρευνας ήταν πως το 1/3 των ερωτηθέντων έχει απατήσει τουλάχιστον μια φορά τον ή την σύντροφό τουs.

Πηγή: www.zougla.gr

Ετικέτες , ,