Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Αγρότης μόνος ψάχνει...

Κυριακή, Μαΐου 10, 2009
Posted by RaMSyS

Η νέοι Γερμανοί ιδιοκτήτες του ALPHA έδωσαν τα πρώτα στίγματα του νέου προγράμματος με 2 reality μαγειρικής μέχρι στιγμής. Η συνταγή όμως αυτή θα συνεχιστεί και στη συνέχεια με ένα νέο «βουκολικό» reality! Ο τίτλος του «Αγρότης μόνος ψάχνει...»

Αγρότες που θέλουν να μοιραστούν το όνειρο μιας διαφορετικής ζωής με το άλλο τους μισό, γυναίκες που θέλουν να δραπετεύσουν από τον εφιάλτη της καθημερινότητας της πόλης...Άνθρωποι διαφορετικής κουλτούρας και φιλοσοφίας έχουν τώρα την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά, να γνωρίσει ο ένας τον κόσμο του άλλου, και γιατί όχι να ενώσουν τα βήματά τους σε μια κοινή πορεία ζωής!

Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα «Αγρότης μόνος ψάχνει...» έρχεται σύντομα στον Alpha, για να δώσει μια ευχάριστη νότα στη δύσκολη ζωή των ανδρών της ελληνικής υπαίθρου αλλά και μια πολύχρωμη πινελιά στη γκρίζα ζωή των γυναικών των μεγαλουπόλεων!

Το «Αγρότης μόνος ψάχνει...» είναι ένα νέο πρόγραμμα στο οποίο αδέσμευτοι, γοητευτικοί άνδρες που ζουν στην ελληνική επαρχία και ασχολούνται με αγροτικές εργασίες, αναζητούν σύντροφο, την κατάλληλη γυναίκα που δεν θα διστάσει να αφήσει πίσω της τη ζωή και την καθημερινότητά της προκειμένου να τον ακολουθήσει μακριά από την πόλη.

Γεωργοί, κτηνοτρόφοι, ψαράδες, οινοπαραγωγοί, ηλικίας από 18 έως 60 ετών, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, είναι έτοιμοι να γίνουν οι πρωταγωνιστές, να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, να βρουν τη γυναίκα που τους αξίζει και να μοιραστούν μαζί της το όνειρο ενός διαφορετικού τρόπου ζωής.

Το «Αγρότης μόνος ψάχνει...» έχει προβληθεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές άλλες χώρες, με τον τίτλο «Farmer wants a wife».Πολλοί μάλιστα παίκτες άφησαν τελικά την εργένικη ζωή και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Έτσι αν θέλετε να συμμετάσχετε ή αν έχετε ένα δικό σας άνθρωπο που πληρεί τα κριτήρια...δηλώστε συμμετοχή στο νέο reality του ALPHA! Το τηλέφωνο επικοινωνία είναι το 212 212 5152 ή μπορείτε να μπείτε στο site του ALPHA


Πηγή: www.e-radio.gr/blog


Ετικέτες ,